Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

ΠΙΚΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΛΟΥΣ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ

Gay ντέρμπυ στην Τούμπα!
Δεν μπορούσε περισσότερα ο ΠΑΟΚ. Οι παίκτες του τα έδωσαν όλα, κουρασμένοι από την Ιταλία, αλλά δεν ήταν τσακισμένοι μονάχα από την μυική κόπωση. Ήταν και η ψυχολογική πίεση, να κερδίσουν οπωσδήποτε.
Είναι πρώτοι στη βαθμολογία οι παοκτσήδες, δίνουν ένα αποφασιστικό ντέρμπυ με βαρύ όνομα, τον Παναθηναϊκό και έχουν την υποχρέωση να αποδείξουν ότι πράγματι βρίσκονται σε τροχιά διεκδίκησης του πρωταθλήματος. Ε, δεν αντέξανε. Μετά το 1-2 κατέρρευσαν. Δεν ήξεραν που βρισκόντουσαν, δεν έβλεπαν μπροστά τους.
Ο μεν ΠΑΟΚ, λοιπόν, δεν μπορούσε, λύγισε από το βάρος της σημασίας του αγώνα. Ο δε Παναθηναϊκός δεν έκανε αυτά που μπορούσε. Είχε απέναντί του έναν αντίπαλο ταμάμ να τον εκμεταλλευθεί. Άδειο γήπεδο που τον καλούσε να ενεργοποιηθεί επιθετικά. Γιατί;
Οι γηπεδούχοι είχαν φέρει την γραμμή άμυνας στη σέντρα. Ιδανικός αντίπαλος ο ΠΑΟΚ να τον κτυπήσει με αντεπιθέσεις. Να όμως, που ο φοβικός, ο δειλός Παναθηναϊκός πήρε αυτό το αδελφίστικο ντέρμπυ. Κλεισμένος στην άμυνά του ο Παναθηναϊκός περιορίστηκε σε ελάχιστες, μετρημένες στα δάκτυλα του ενός χεριού, επισκέψεις στα καρέ του Γλύκου. Και με αντεπιθέσεις όχι οργανωμένες. Ενώ ο ΠΑΟΚ “κρατούσε” αμυντικά πολύ μπροστά και ουσιαστικά μονάχα με δύο σέντερμπακ, Βίτορ, Κατσικά, που δεν είναι γρήγοροι. Οι πλαϊνοί αμυντικοί, ειδικά ο Κίτσιου έβγαινε συνεχώς μπροστά. 
Μέτριος, σχεδόν απογοητευτικός ο Παναθηναϊκός. Και ένας ΠΑΟΚ αργός, βαρύς, δυσκίνητος, χωρίς ρυθμό, κακότεχνος. Που έβλεπε ότι ο Παναθηναϊκός αμυντικά υπερείχε στην αεροπορία και προσπαθούσε να τον “διεμβολίσει” με σέντρες.

Και για την αντιγραφή
Πάκης ο κίτρινος

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.157

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *