Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Ο ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ Ο ΤΖΟΓΟΣ ΤΑΙΡΙ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ!

Νέο επεισόδιο μεταξύ Μπόμπολα – Ψυχάρη, με το χαρακτηριστικό πάθος που έχουν πάντα οι συγκρούσεις των ερωτευμένων συντρόφων ή συνεταίρων! Αφορμή τι άλλο; Η εταιρεία «Stoiximan», το 50% της οποίας ανήκει στον Φώτη Μπόμπολα, συνέταιρο του Ψυχάρη στο Mega. «Οι τράπουλες, οι ρουλέτες, τα ζάρια, τα στοιχήματα μπορούν να διαλύσουν οικογένειες και να εκθεμελιώσουν κοινωνίες», έγγραφε την προηγουμένη Κυριακή ο κ Ψυχάρης σε άρθρο του στο Βήμα.
Να πώς απαντά σήμερα το Έθνος του κ Φώτη Μπόμπολα σε άρθρο του με τίτλο «Οι κήνσορες», αναφερόμενο στη στήριξη του Ψυχάρη στον ΟΠΑΠ του κ Μελισσανίδη (ο οποίος έχει καταγγέλλει τις ιντερνετικές εταιρείες ως παράνομες).
«Το τελευταίο διάστημα εμφανίστηκαν δημοσιεύματα σε παραδοσιακά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης με εμφανή στόχο να προασπίσουν την «κοινωνία» και τα «χρηστά ήθη» από την «αμαρτία του τζόγου». .«Αυτά εμφανώς. Διότι αφανώς οι επιδιώξεις είναι αλλότριες. Και διαφανείς για τους παροικούντες εν Ιερουσαλήμ. “Τζογάρουν” με την προάσπιση ενός μονοπωλίου που αναδεικνύεται σε τέρας. Το οποίο με την τεράστια οικονομική (και άλλη…) δύναμη που διαθέτει, μπορεί – κάτω από το τραπέζι – να εξασφαλίζει συμμαχίες και χειραγωγήσιμους φίλους. Αποδεικνύοντας με αυτόν τον τρόπο ότι η δύναμη του τέρατος είναι ικανή να ενσωματώνει και να εξαγοράζει σε κάποιες περιπτώσεις αυτόκλητους συνηγόρους. Οι οποίοι a la carte προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.»
Λυπηρόν αλλά ο Σπύρος Ζαγοραίος τα έχει διευκρινίσει όλα αυτά :

Πάκης ο ερωτικός

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.157

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *