Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Ας δώσει ο ΕΟΤ τα λεφτά για το 18 ΑΝΩ

Η Όλγα Κεφαλογιάννη έδιωξε το Νίκο Καραχάλιο!
«Είχαμε την ευκαιρία σήμερα να επισκεφθούμε την κοινότητα των «18 Άνω», μια κοινότητα που αποτελεί έμπνευση και δίνει όραμα και αγώνα ζωής σε συνανθρώπους μας, νέα παιδιά που παλεύουν, αγωνίζονται για να ξανακερδίσουν την αξιοπρέπειά τους….Η εκπαιδευτική διαδικασία που τους παρέχεται είναι το χρήσιμο εκείνο εργαλείο για την επανασύνδεση, είναι το εργαλείο για την ένταξή τους στο κοινωνικό γίγνεσθαι και για την πρόληψη της υποτροπής. Και είναι πράγματι ντροπή για τη χώρα μας, για τον πολιτισμό μας, να μην βρίσκονται ελάχιστα κονδύλια, όπως αυτό των 6 χιλιάδων ευρώ το χρόνο και να είναι, ακόμα και σήμερα, κλειστό το σχολείο για τους θεραπευόμενους της κοινότητας «18 Άνω». Και, πράγματι, θεωρούμε ότι αυτή η ντροπή είναι ενδεικτική της αντίληψης που επικρατεί στη σημερινή κυβέρνηση για το πώς οι συνάνθρωποί μας, οι συμπολίτες μας που βρίσκονται στο περιθώριο, θα πρέπει να αντιμετωπίζονται από την πολιτεία». 
Καλά τα λέει ο σύντροφος ΠρόεδροΑλέξης αλλά εμείς θα θυμίζαμε με πόση άνεση βρέθηκαν τα 80.000 Ευρώπουλα για το κλεψίτυπο βιντεάκι του ΕΟΤ, προκειμένου να διαφημίζει τον ελληνικό τουρισμό με ….αυστραλέζικες παραλίες και χιτλερικά στιγμιότυπα. Και μάλιστα στο χώρο όπου άρχει η νεαρά Όλγα της γνωστής οικογενείας των ευεργετών! Εξηγήσεις επιχείρησε να δώσει στον Guardian που αποδείχθηκε παρατηρητικός κάποιος Λειβαδάς που κάνει λέει τον γενικό γραμματέα…
Κι αυτή όμως η Όλγα, η φέρελπις εκπρόσωπος της αριστοκρατίας τε και της διανόησης, έναν κάπως αριστοκράτη γραμματέα για το υπουργειάκι της δεν μπορεί να σταυρώσει; Από τον Καραχάλιο στον καραχάλια το πάει….
Ρίτα Πουλακίδα , ρεπόρτερ επί των θηλέων

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.157

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *