Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΩΡΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!

Απορρίφθηκε σε Β βαθμό η μήνυση των γυναικών που αναγκάστηκαν σε υποχρεωτική αιμοληψία και δημόσια διαπόμπευση, ως επικίνδυνες πουτάνες με ΑΙDS! Ας σημειωθεί ότι προ πολλού οι ενάγουσες αυτές είχαν αθωωθεί για τα αποδιδόμενα σε αυτές κακουργήματα οπότε και εστράφησαν κατά των βασανιστών τους Το ότι δεν το ακούσατε ποτέ από τα κανάλια-υμνωδούς των φασιστόμουτρων παραμένει μυστήριο… Ωστόσο η ανεξάρτητος δικαιοσύνη προτίμησε μια στάση «και με τον χωροφύλαξ και τον αστυφύλαξ»! Προφανώς θα πρέπει τώρα να κάνει το ίδιο, αν τυχόν συλληφθεί το ζωντόβολο που κολλάει γνωματεύσεις στις κολώνες της Μυτιλήνης, αν και το πιθανότερο είναι τότε η ανεξάρτητος να τον κεράσει διπλή μερίδα (κι αυτήν που δεν έφαγε ο Λοβέρδος)
Μπορεί όμως να είναι και καλύτερα έτσι, γιατί τώρα θα αρχίσει με την προσφυγή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο η ανάστροφη διαπόμπευση. Αναφέρομαι στην ξεφτίλα κάτι φιλελεύθερων συνταγματολόγων που τα εμπνεύστηκαν όλα αυτά και που επωφελήθηκαν από την μετατροπή τους σε σταυρουδάκια εντρόμων ηλιθίων (περίπτωση καθηγητού συνταγματολόγου κ Ανδρέα Λοβέρδου, τέως πολιτικού, όταν θα εκδικάζεται)και κάτι καθηγητριών ελέω σοσιαλισμού σαν την κα Τζένη Κουρέα Κρεμαστινού, που έβγαλε τους γιατρούς του ΚΕΕΛΠΝΟ στο δρόμο να κυνηγάνε πεταλούδες με την απόχη και να κάνουν αναγκαστικές αιμοληψίες σε περαστικούς! Για το Πειθαρχικό του ΙΣΑ το μόνο που ακούσατε ποτέ είναι ότι έβγαλε μια έδρα η Χρυσή Αυγή. Λες και η σκανδαλώδης σιωπή των υπολοίπων έναντι τέτοιων χιτλερικών πρακτικών είναι λιγότερο χρυσαυγίτικη!
Εκεί τότε εις τας Ευρώπας, τα συνταξιοδοτημένα ρετάλια της υγειονομικής ξεφτίλας θα απολαύσουν την χλεύη της παγκόσμιας επιστημονικής κοινότητας και μάλλον τότε δεν θα μπορέσει να τους διασώσει κανένα MEGA CHANEL, όπως έγινε μέχρι τώρα στο προστατευμένο περιβάλλον του Yunanistan. Ούτε σε επιστημονικό συνέδριο ταξιδάκι στο εξωτερικό δεν θα μπορούν να πάνε και παραστήσουν τους σπουδαίους. Πώς θα παρηγορήσουν, άραγε, την θλίψη τους για την απώλεια της πεφιλημένης εξουσίας οι χθεσινοί αιδοιοφύλακες;
Πάκης ο αιθεροβάμων

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.158

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *