Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

ΠΟΤΑΜΙ ΚΑΙ Ο ΕΜΠΟΛΑ!

Πώς ο Εμπολα πήρε το όνομα του: Η παράξενη ιστορία του θανατηφόρου ιου

Μπορεί ο Λάκων αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Λεωνίδας Γρηγοράκος να είναι πολιτικά εκ των πλέον επίμονων βενιζελικών (οι χαρακτηρισμοί δικοί σας, αφού δείτε το βίντεο) αλλά σαν ιατρός μόνο άσχετος δεν είναι. Επισήμανε λοιπόν το Σάββατο από τη Θεσσαλονίκη πως το σύστημα υγείας είναι έτοιμο να αντιμετωπίσει κρούσματα του Εμπολα.

Πλάκα – πλάκα καιρός είναι να ασχοληθεί και κανένας σοβαρός άνθρωπος με τον ιό, πέρα από τις τρείς χάριτες που τον έχουν αναλάβει.

 Πρόκειται για την ΥΦΥΠ κ Παπακώστα που θα του επιτεθεί δια της αφορήτου πολυλογίας, την γγ δημ Υγείας κα Χριστίνα Παπανικολάου που θα τον ζαλίσει με συνεχείς οβιδιακές μεταμορφώσεις (από ηγέρια του ΚΚΕ στην ΕΙΝΑΠ σε θαυμάστρια του Αδώνιδος) και κυρίως για την κ Τζένη Κουρέα-Κρεμαστινού, διοικήτρια του ΚΕΕΛΠΝΟ και ερίτιμο μέλος της γνωστής οικογενείας καθηγητών, με μυστικό της όπλο κάποια νέα λοβέρδειο εκστρατεία προς αλίευση οροθετικών γυναικών, υποχρεωτικό έλεγχο και δημόσια διαπόμπευση!

 Προτείνουμε, όποιος κάνει εμετό τα στοιχεία του, αμέσως στο ΜΕΓΑ

Ρίτα Πουλακίδα , η αληθινή χάρις

ΣΧΟΛΙΟ ΠΑΚΗ: Τελικώς ποτάμι δεν είναι μόνο ο Μπόμπολα αλλά είναι και ο Εμπολα Όπως μάθαμε το όνομα του ιού οφείλεται σε προηγούμενη επιδημική κρίση που εκδηλώθηκε στην περιοχή του ποταμού ¨Εμπολα στο Κογκό!

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.158

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *