Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

ΠΑΛΙ ΔΙΩΚΕΤΑΙ Ο ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗΣ, Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ των ΒΕΝΙΖΕΛΟ-ΛΟΒΕΡΔΩΝ

Η υπόθεση πώλησης της εταιρείας «Νεοχημική» από τον κ Λαυρεντιάδη στην αμερικανική επενδυτική εταιρεία Carlyle, και την επαναγορά της στη συνέχεια αποτελεί το αίτιο της νέας δίωξης του σε επίπεδο κακουργήματος.
Η εταιρία, πουλήθηκε το 2008 στον όμιλο «Carlyle» έναντι ποσού περίπου 750 εκατ. ευρώ, και επανήλθε με λιγότερα των 90 εκατ. ευρώ στον ίδιο επιχειρηματία. Μήνυση είχαν υποβάλει το 2012 οι τράπεζες Εθνική, Εμπορική, Πειραιώς, Γενική, Millenium, HSBC και Ελληνική Τράπεζα για κακουργηματική απάτη με αφορμή τα δάνεια των 500 εκατομμυρίων ευρώ με τα οποία χρηματοδοτήθηκε η αρχική αγορά της Νεοχημικής από την πολυεθνική επενδυτική Carlyle. Ζητούν την ποινική δίωξη του επιχειρηματία και των συνεργατών του για τα αδικήματα της σύστασης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης, απάτης, χειραγώγησης μετοχών της «Νεοχημικής», κατάχρησης προνομιακών πληροφοριών και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα. , αλλοιωμένους ισολογισμούς της «Νεοχημικής» κοκ

Πάκης ο μνήμων

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.157

1 Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *