Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

ΚΟΥΤΟΦΡΑΓΚΟΙ! (Ο ΓΙOΣ ΤΟΥ ΤΖΟ ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΑΠΕΒΛΗΘΗ ΛΟΓΩ ΧΡΗΣΗΣ ΚΟΚΑΪΝΗΣ)

Όπως αναφέρει η Wall Street Journal, ο Χάντερ Μπάιντεν, 44 ετών, είχε διοριστεί δόκιμος του αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού τον Μάιο του 2013 και εργαζόταν ως υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων μερικής απασχόλησης Ωστόσο απεβλήθη στις αρχές του έτους από το αμερικανικό Πολεμικό Ναυτικό μετά από την θετική εξέταση του για χρήση ναρκωτικών στην οποία υποβλήθηκε. Ήταν “τιμή μου να υπηρετώ στο αμερικανικό ναυτικό και λυπάμαι πολύ και αισθάνομαι ιδιαίτερα άσχημα που οι ενέργειές μου οδήγησαν στην απόλυσή μου. Σέβομαι την απόφαση του Ναυτικού. Με την αγάπη και την στήριξη της οικογένειάς μου, θα προχωρήσω”, δήλωσε ο Μπάιντεν σε ανακοίνωσή του που έστειλε στην αμερικανική εφημερίδα. Καλά τα λέει ο νεαρός, γιατί αξίζει πράγματι τιμή σε ένα τέτοιο σώμα.
 Αν ήταν στο Αμερικάνικο Κολλέγιο θα είχε αποβληθεί ο ναύαρχος! Όπως δηλαδή έγινε με την φιλόλογο που έπιασε τον γυιό του Σαμαρά να αντιγράφει…
Απόκαυκος ο φιλολογικός

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.158

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *