Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Έρανος για τον υπουργό που “φέσωσε” τον ασφαλιστικό του φορέα

ypoyrgiko

Απίστευτο κι όμως αληθινό!

Υπάρχει υπουργός της ελληνικής κυβέρνησης (εν ενεργεία, παρακαλώ) που επί 6 ολόκληρα χρόνια δεν κατέβαλε τις εισφορές στον ασφαλιστικό του φορέα και πιο συγκεκριμένα στο επικουρικό ταμείο.

Έπρεπε να δίνει λίγα ευρώ το μήνα, ποσό φυσικά που δεν του έλειπε αφού μπορούσε να το καλύψει από τη βουλευτική του αποζημίωση.

edoeap

Ο Αργύρης Ντινόπουλος (περί ου ο λόγος) είχε κάνει, από το 2008, αυτασφάλιση στον ΕΔΟΕΑΠ. Κι όλο αυτό το διάστημα δεν κατέβαλε ούτε μέρος του συνολικού ποσού οφειλής που ανέρχεται στα 5.500 ευρώ.

Μόλις έγινε αντιληπτό το γεγονός, ο νυν υπουργός Εσωτερικών ζήτησε –με αίτησή του στον Ενιαίο Δημοσιογραφικό Οργανισμό Επικουρικής Ασφάλισης και Περίθαλψης- να υπαχθεί στο κατώτατο όριο των 43 ευρώ το μήνα ως… «άνεργος δημοσιογράφος» και να αποπληρώσει το (μειωμένο, πλέον) χρέος του σε 48 μήνες!

dinopoulos

Την αίτησή του παρουσίασε στη χθεσινή συνεδρίαση του Οργανισμού, ο πρόεδρος του ΕΔΟΕΑΠ Πάνος Σόμπολος, αλλά κάτω από την ανοικτή αντίδραση της συντριπτικής πλειοψηφίας των μελών του Δ.Σ., δεν συζητήθηκε καν…
Lykabitos, gr

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.159

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *