Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Καταγγέλλει το ΚΚΕ τη διάρρηξη του γραφείου του καθηγητή Άρη Σαραφιανού

Kαταδικάζει  με δριμύτατη ανακοίνωσή της η κομματική οργάνωση ΑΕΙ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ του ΚΚΕ  τη θρασύδειλη ενέργεια «αγνώστων» να διαρρήξουν το γραφείο του Άρη Σαραφιανού, Επίκουρου Καθηγητή στο τμήμα Ιστορία και Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, με ειδικότητα στην ιστορία της Τέχνης του 20ο αιώνα, αφήνοντας στο διάβα τους φασιστικά σύμβολα και απειλητικά μηνύματα.

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση “η διδασκαλία του καθηγητή με το συγκεκριμένο αντικείμενο, κόντρα στα ιδεολογήματα της αστικής προπαγάνδας που λίγο – πολύ εμφανίζουν το φασισμό σαν φαινόμενο ουδέτερο, αταξικό, φαίνεται ότι ενόχλησε κάποιους που, με την κάλυψη του σκοταδιού, αποφάσισαν να δείξουν αυτή τους την ενόχληση.
Προφανώς στόχος των εν λόγω φασιστοειδών δεν είναι μόνο ο κ. Σαραφιανός αλλά κάθε φοιτητής, εργαζόμενος που σήμερα σηκώνει κεφάλι, παλεύει και αντιστέκεται στο κεφάλαιο, το σάπιο καπιταλιστικό σύστημα που πότε εμφανίζεται με το φασιστικό και πότε με το «δημοκρατικό» του προσωπείο. Γι’ αυτό και η απάντηση σε τέτοια φαινόμενα, πρέπει να γίνει υπόθεση του ίδιου του κινήματος, απομονώνοντας τους φασίστες και την ιδεολογία τους, πετώντας τους έξω από το Πανεπιστήμιο, τα σχολεία, τους χώρους δουλειάς, τις γειτονιές”.

Από την πλευρά της – σημειώνει η ανακοίνωση-η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων καταδίκασε την ενέργεια, επικεντρώνοντας όμως την κουβέντα αποκλειστικά στο ζήτημα της φύλαξης του Πανεπιστημίου – πρόβλημα υπαρκτό αφού με τις διαθεσιμότητες έδιωξαν ΟΛΟΥΣ τους εργαζόμενους αυτού του κλάδου από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.

Αφήνοντας στην ουσία στο απυρόβλητο τις αιτίες που γεννούν και θρέφουν τις εγκληματικές και φασιστικές αυτές ενέργειες.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.160

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *