Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Σε τελικό στάδιο το πρόγραμμα διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ

Χαρακτηριστικά κεντρικού πολιτικού γεγονότος σχεδιάζει να προσδώσει ο ΣΥΡΙΖΑ στην παρουσίαση του προγράμματος του κόμματος, το οποίο βρίσκεται στην τελική φάση επεξεργασίας. Το θέμα συζητήθηκε χθες στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας, όπου γνωστοποιήθηκε ότι είναι ήδη έτοιμο το βασικό προσχέδιο, το οποίο θα δοθεί άμεσα στα τμήματα προς διαβούλευση. 

Στόχος είναι στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας στις 18 Αυγούστου να οριστικοποιηθούν οι αποφάσεις για την παρουσίαση του κειμένου, το οποίο, όπως αναφέρουν στελέχη του κόμματος, θα απαντά με εύληπτο, απλό και κατανοητό τρόπο σε όλα τα ερωτήματα για το μοντέλο διακυβέρνησης της χώρας που θα ακολουθήσει ο ΣΥΡΙΖΑ.
 Η βασική σκέψη είναι από αυτό το συνολικό κείμενο να αντληθούν τα κεντρικά σημεία για τα πλέον φλέγοντα ζητήματα, τα οποία θα παρουσιάσει ο κ. Αλέξης Τσίπρας στη ΔΕΘ. 
Ακολούθως, μελετάται η πρόταση το πρόγραμμα να παρουσιαστεί τμηματικά σε ξεχωριστές πόλεις ανά τη χώρα, ανάλογα με τα ειδικά ζητήματα που αφορούν κάθε περιοχή.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *