Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

ΦΥΓΕ ΠΡΩΤΟΣ, ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΑΚΡΥΑ ΚΑΙ ΓΥΡΝΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ

Ο κωμικός -υπουργός κ Γιακουμάτος δήλωσε αναφερόμενος στην απόφαση του Σαμαρά που θέλει τον κ Δημήτρη Αβραμόπουλο, να αναλαμβάνει θέση Επιτρόπου στην Κομισιόν::«Εγώ θα ήθελα τον Δημήτρη Αβραμόπουλο σε κάτι άλλο πιο σημαντικό, το έχω πει και παλαιότερα και δεν το ανακαλώ, τον ήθελα για υποψήφιο Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Αλλά αυτή είναι επιλογή του Σαμαρά και του Αβραμόπουλου. Ό,τι τον φωτίσει ο Θεός. Εγώ λέω, τι ήθελα»

Προβλέπεται ιδιαίτερη περιποίηση του υπουργού ¨Αμυνας από το μητσοτακέικο που προσέβλεπε στην πολύ βολική αυτή θέση, για τα χρόνια που έρχονται, για την αιωνίως φέρελπιδα θυγατέρα Ντόρα Η αρχή έγινε από τον κ Ανδρέα Παπαδόπουλο που από εκπρόσωπος του Κουβέλη κατάντησε εκπρόσωπος της πεθεράς του…

Ο ατσαλάκωτος όμως που προβλέπει κι αυτός ότι επέρχεται άγριο τσαλάκωμα, παίρνει τα μέτρα του κι ας μυξοκλαίει …ο Μάκης

Πάκης ο κομισσάριος

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *