Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Σε δίκη 15 ανώτατοι δημ. υπάλληλοι και ιδιώτες για απάτη σε βάρος του Δημοσίου

 
Ο πρώην γενικός γραμματέας της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Γιώργος Τσιότρας, καθηγητής στο Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και άλλα 14 άτομα, κυρίως κρατικοί υπάλληλοι, παραπέμπονται να δικαστούν, σε Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, για απάτη σε βάρος του δημοσίου, ύψους 210.000 ευρώ.

Στο παραπεμπτικό βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Θεσσαλονίκης αναφέρεται ότι ευθύνονται για την παράνομη μεταβίβαση μετοχών της εταιρείας «Ελληνικοί Αγωγοί ΑΕ- Hellecon»,που παρήγαγε χάλκινους αγωγούς και η οποία επιχορηγήθηκε από τον αναπτυξιακό νόμο με συνολικά 1,3 εκατ. ευρώ από το ελληνικό δημόσιο και την ΕΕ.

Μεταξύ των κατηγορουμένων, εκτός από τον πρώην περιφερειάρχη, περιλαμβάνονται 6 υπάλληλοι της Διεύθυνσης Σχεδιασμού και Ανάπτυξης της περιφέρειας Κ. Μακεδονίας, ένας υπάλληλος της (τότε) νομαρχίας Θεσσαλονίκης, πέντε προϊστάμενοι- εφοριακοί της ΔΟΥ ΦΑΕ Θεσσαλονίκης, ο πρώην νομικός σύμβουλος του υπουργείου Μακεδονίας- Θράκης, που γνωμοδότησε θετικά και τρεις ιδιώτες στελέχη -διαχειριστές της παραπάνω ανώνυμης εταιρείας. Σε βάρος τους έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για «απάτη από κοινού» και για «άμεση συνέργεια στην απάτη», κατά περίπτωση.

Στο παραπεμπτικό βούλευμα αναφέρεται ότι οι κατηγορούμενοι κρατικοί υπάλληλοι, εισηγήθηκαν, ενέκριναν ή δεν έλεγξαν τη μεταβίβαση του 75% των μετοχών της εταιρείας στον «στρατηγικό» επενδυτή κ.Χρήστο Πετραλείφη (εμφανιζόμενο ως πρόεδρο της εταιρείας “ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΑΓΩΓΟΙ Α.Ε.) ο οποίος τελικά αποδείχτηκε αφερέγγυος, καθώς δεν κατέβαλε το χρηματικό ποσό της εξαγοράς, ενώ είναι ο βασικός κατηγορούμενος της υπόθεσης. Εκτός από τον κ. Πετραλείφη δίωξη ασκήθηκε σε βάρος και του μέλους του ΔΣ της εταιρείας Τσάλοφ Σεριόζα

Το Ποντίκι 

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *