Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Και οι …πλανεμένοι έχουν ψυχή


Αγαπητέ Απόκαυκε, 

Είδαμε (μετά βδελυγμίας) στην πανθομολογουμένως «αντικειμενική» εκπομπή συσκότισης, προπαγάνδας και κακοποίησης του εγκεφαλικού φλοιού των τηλεθεατών «αΝαΤΡΟΠΗ» του πασίγνωστου αρχιδημοσιοπλάνου -τι είχες Γιάννη τι είχα πάντα- Πενταροδεκάρα τον γνωστό Ακάλυπτο (κομματικά), παλλόμενοι από εθνικό ενθουσιασμό.

Ο βαθυστόχαστος αυτός –πρώην ακροαριστερός- ανταγωνιστής, του Σωκράτη, του Νίτσε και του Βούδα, είχε ξεπεταχθεί (σαν πορδή) στο παρελθόν μέσα από τις «επιτυχημένες» εκτιμήσεις και προβλέψεις του -επιβεβαιώνοντας το πρώτο συνθετικό του επωνύμου του [Καφετζο(ύ)]- σχετικά με τον υπέρτατο ηγέτη ΓΑΠ, τον οποίο και ετίμησε και ως ηθοποιός (στο «Πρώτη φορά νονός») «για τα ψηφαλάκια». Είχε διατυπώσει επίσης πετυχημένες εκτιμήσεις σχετικά με το ΠΑΣΟΚ, τη ΡΗΜΑΔ, και τώρα τα 58 ζόμπι (και τα άλλα τόσα λαμόγια που τους στηρίζουν).

Τώρα πλέον ο εν λόγω εμπνευσμένος επεκτείνεται δυναμικά και στο πεδίο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, για να στηρίξει και να …απογειώσει τους 5 (δηλαδή όσοι και τα ανοιχτά δάχτυλα των χεριών μας) «Πεφωτισμένους» -τάχα ανεξάρτητους- δημάρχους, ανάμεσα στους οποίους και ο δικός μας «καρεκλομανής» οφθαλμοβγάλτης.

Υπενθυμίζουμε πάντως ότι, με βάση τη μέχρι τώρα εμπειρία, οι προβλέψεις του συγκεκριμένου ηθοποιού-αναλυτή-μελλοντολόγου -μάλλον επειδή γίνονται σύμφωνα με το πρώτο συνθετικό του επωνύμου του [Καφετζο(ύ)]- δεν επιβεβαιώθηκαν, αλλά αντίθετα οι κατά καιρούς προτιμήσεις του για τη «σωτηρία» έχουν ήδη πάρει ή αναμένεται να πάρουν σύντομα το δεύτερο συνθετικό του επωνύμου του [-πουλος].

Κώστας, ο α-Θεο-φοβος

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *