Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Με επιθετικότητα και με αυτοπεποίθηση

“Υπουργική” σύσκεψη σήμερα στο Μαξίμου υπό την προεδρία του Σαμαρά προκειμένου να ακολουθηθεί “πολιτική με επιθετικότητα και αυτοπεποίθηση” – όπως διαρρέουν οι γνωστοί κυβερνητικοί παπαγάλοι- στα θέματα που έχουν σχέση με τις απαιτήσεις της τρόικα και να μη βρίσκεται η κυβέρνηση σε θέση άμυνας  και με τον ΣΥΡΙΖΑ πάντοτε επιτιθέμενο.
Μάλιστα θα χρησιμοποιήσουν ως παράδειγμα για την αναγκαιότητα της κινητικότητας των υπαλλήλων την περίπτωση του Αγ. Ευστρατίου όπου 13 μαθητές διδάσκονταν από 19 καθηγητές, όλους διορισμένους από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.
Μάλιστα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τον ΣΥΡΙΖΑ θα χαρακτηρίσει ως υπεύθυνο και για την πρωτοφανή καθυστέρηση έκδοσης των αποτελεσμάτων των Πανελληνίων εξετάσεων, μιας και το μπάχαλο που επικρατεί στο Υπουργείο Παιδείας δεν μπορεί παρά να είναι και αυτό δικό του κατόρθωμα.

Και επειδή ο λόγος περί κατορθωμάτων να προσθέσουμε ότι σε δημοσίευμα έγκριτης Καθημερινής εφημερίδας, που διακρίνεται για τον εκσυχρονιστικό της οίστρο, γίνεται λόγος για τα φαινόμενα που παρατηρούνται σε διάφορα super markets των Αθηνών, όπου διάφοροι τζαμπατζήδες αντί να κλέβουν τα τρόφιμα από τα ράφια τα τρώνε επί τόπου, φέροντας σε αμηχανία τους σεκιουριτάδες και λοιπούς υπαλλήλους, μιας και για την κλοπή υπάρχει ως απόδειξη το προϊόν που θα βρεθεί επάνω τους, ενώ στην περίπτωση αυτή απαιτούνται εργαστηριακές εξετάσεις.

Με αυτοπεποίθηση όμως και επιθετικότητα συνεχίζει τις εμφανίσεις του σε Αθηναϊκά ΜΜΕ  και το πουλέν του ιστολογίου μας Μιχάλης Κασσής, που αποφάσισε να φράξει με τα τριχωτά του στήθη τα σχέδια των κακών σαμαριτών, που επιβουλεύονται τις ιδιοκτησίες μας. Έτσι χθες βράδυ ενεφανίσθη στο κανάλι του Καρατζαφέρη και λάβρος επιτέθηκε κατά της κυβέρνησης, διακηρύσσοντας ότι, αν είναι η κυβέρνηση να μας πάρει τα σπίτια μας, καλύτερα να πέσει.
Και πριν προφθάσει να τελειώσει τα λόγια του παρενέβη τηλεφωνικά ο συνάδελφός του Αργύρης Ντινόπουλος-  είναι στη μοίρα του brutal σοσιαλιστή να ακολουθεί ή να ακολουθείται από έναν Αργύρη- και ο οποίος  άφησε να εννοηθεί οτι ο βουλευτής μας απλώς φτιάχνει κλίμα για να το πουλάει στα χωριά!

 Τι είπε ακόμη ο Αργύρης. Πρώτον, ότι πλειστηριασμοι ήδη γίνονται, απλά ειναι πάνω απο τις 250.000! Δεύτερον, ότι το θέμα θα συζητηθεί και αν συζητηθει τον Νοέμβριο. Και ότι συνήθως η τρόικα προτείνει το χειρότερο σενάριο για να υπάρχει περιθώριο οι βουλευτές να πουλάνε αρχικά τσαμπουκά και  μετά  να ψηφίζουν κανονικά!
Ρίτα Πουλακίδα, η δαιμόνια ρεπόρτερ

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.152

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *