Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Περικοπές 12% στα ειδικά μισθολόγια

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ “κλείδωσε” η μείωση των αποδοχών σε όλα τα ειδικά μισθολόγια ακόμα και από φέτος, καθώς το οικονομικό επιτελείο διαπιστώνει ότι εάν δεν προχωρήσουν οι περικοπές, δεν εξασφαλίζονται ούτε η εκτέλεση του φετινού προϋπολογισμού, ούτε η καθαρή εξοικονόμηση των 11,6 δισ. ευρώ για τη διετία 2013-2014. Την ίδια ώρα, οι μειώσεις στις συντάξεις είναι σαρωτικές, ενώ τριβές έχει δημιουργήσει το θέμα της εργασιακής εφεδρείας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η κυβέρνηση θα εφαρμόσει αναδρομικά τις μειώσεις στα ειδικά μισθολόγια που κατά μέσο όρο θα έπρεπε να ανέλθουν στο 12% από την 1η Ιουλίου. Οπως όλα δείχνουν, τα ισοδύναμα μέτρα που προτάθηκαν στην τρόικα για να αποφευχθούν οι περικοπές στα ειδικά μισθολόγια, δεν πέρασαν και το μέτρο θα υλοποιηθεί κανονικά για να μην παρεκκλίνει ο προϋπολογισμός από τους στόχους. 

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.155

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *