Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

ΚΑΡΑΤΖΙΤΣ καλεί ΠΑΠΟΥΛΙΑ…

«Λόγω των θρησκευτικών και ιστορικών δεσμών ανάμεσα στην
Ελλάδα και τους Σέρβους, ο Πρόεδρος Παπούλιας ήταν ένας από τους λίγους
διεθνείς συνομιλητές στους οποίους οι Σέρβοι της Βοσνίας είχαν εμπιστοσύνη και
με τους οποίους μπορούσαν να μιλήσουν με απόλυτη εμπιστοσύνη» αναφέρει μεταξύ άλλων το αίτημα του Κάρατζιτς στο δικαστήριο της Χάγης, με το οποίο καλεί ως μάρτυρα υπεράσπισης τον Κάρολο Παπούλια. 
Και από χθες που έμαθε τα νέα ο Πρόεδρος έπεσε σε περισυλλογή, αφού τα φαντάσματα των παλιών του φίλων δεν τον αφήνουν να κοιμηθεί. Ο Σαντάμ που κρεμάστηκε του παραπονείται γιατί έκρυψε τη φωτογραφία τους από το σαλόνι του σπιτιού του, ο Αραφάτ, που δηλητηριάστηκε έρχεται στον ύπνο του και τον κατηγορεί για τα νέα του ¨κονέ” με τους δολοφόνους του, ο Καντάφι που κατακρεουργήθηκε του κλείνει με νόημα το μάτι, ο Μιλόσεβιτς του κουνάει το χέρι του..
Και τώρα βρέθηκε αυτός ο αναθεματισμένος ο Κάρατζιτς να του θυμίζει τα παλιά! Θράσος που έχουν αυτοί οι παλιοί φίλοι να εμφανίζονται διαρκώς μπροστά σου…
Το φάντασμα του Αντρέα

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *