Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Θερινά μαθήματα γλώσσας






Μάθημα 4ο
ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ χθεσινής δοκιμασίας
Αγαπητέ κύριε Πάκη!
Λυπάμαι αλλά και στην τρίτη σας προσπάθεια δεν υπερβήκατε το… 40%! Κακώς υποψιάζεστε κάποια παρέμβαση του Αποκαύκου στην βαθμολόγηση σας. Αντιθέτως μάλιστα ο «Α» προθυμοποιήθηκε να σας επιτρέψει και μια νέα, τετάρτη, δοκιμασία στη μνήμη της χαμένης νιότης του την οποία ως γνωστόν κατανάλωσε ασχολούμενος με το …σοσιαλιστικό κίνημα με τις γνωστές επιπτώσεις.
αγιομερίτης: Καμία σχέση με τον Πρόεδρο του ΟΛΠ Ανωμερίτη ούτε όμως και με τον τέως υπουργό Πρωτόπαππα. Προέρχεται από τα «άγια μεριά» και σημαίνει τον …πουστόπαππα!
γιασάν! :Μας γράφετε ότι είναι ο απαξιωτικός χαιρετισμός του Βενιζέλου προς τον Λοβέρδο [γιασάν ρε Λοβέρδο!]. Ορθόν γιατί ο Ηλιας Πετρόπουλος λέει πως αποτελεί μια ειρωνική προσφώνηση, κάτι σαν «γειά σου, μαλάκα»!
Ζαχαρένιος: Δεν είναι ο Μιχάλης Χρυσοχοίδης, τον οποίο η πιάτσα αποκαλεί και «Μαλαματένιο» Ωστόσο η έκφραση «ζαχαρένιος» αφορά επίσης μπάτσο και συγκεκριμένα τον μπάτσο που παριστάνει τον καλό
Κεραστής: Σωστά ερμηνεύσατε αυτόν τον όρο. Είναι ο λεφτάς που γαμεί παντρεμμένη και της τα “ακουμπάει”. Δεν συμμεριζόμαστε ωστόσο τα παραδειγματα που δίνετε από την πολιτική ζωή της πόλης μας.
Κουτσός: Μας γράφετε ότι είναι ο Σαμαράς χωρίς τον Νικολόπουλο! Δεδομένου ότι ο Η. Π. περιγραφει τον όρο ως χαρμάνη – αυτόν που δεν έχει ή δεν βρίσκει χασίσι – θεωρώ υποτιμητικό για το τέκνο των Καλαμών τον υπαινιγμό ότι θα είχε τέτοια ανάγκη από τον Παλαιών Πατρών Νικολόπουλο και έτσι απορρίπτω ως άδικη την εκδοχή σας…
Η τετάρτη δοκιμασία αφορά τους εξής όρους, πάντα από τον «Κουραδοκόφτη» του Ηλία Πετρόπουλου:
1 μεμέτια (δυο μεμέτια τα καημένα μεσ’ στο κόλπο ήταν μπλεγμένα)
2  πακίστης
3 πουστραλέκος
4 σχολείο {εγώ δεν έχω βγάλει το σχολείο  και ούτε ξέρω γράμματα πολλά}
5 τούρκος
Καλή σας επιτυχία, επιτέλους, στην νέα δοκιμασία! Ως βοήθημα μπορείτε να ακούσετε τα δύο αναφερόμενα ρεμπέτικα, Τσιτσάνη και Μουφλουζέλη αντιστοίχως!
http://www.youtube.com/watch?v=4Rxpk-9eI4c&feature=player_detailpage
http://www.youtube.com/watch?v=yJC2UpLxlEE&feature=player_detailpage

Αποκαυκίδιον το μαγκάκι (εγώ μάγκας φαινόμουνα,θα γίνω από μικράκι)

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *