Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

ΞΗΛΩΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΛΟΒΕΡΔΟΥ




Μετά την κατευθυνόμενη επίθεση που δέχθηκε από τον κ Μιχάλη Κασσή, γνωστό άνθρωπο του Βαγγέλα,που είναι ο Α’ βοηθός του Ευαγγέλου της Ιπποκράτους , ο κ Ανδρέας Λοβέρδος πνέει μένεα.

-Πρώτον, γιατί άλλο να  παίζεις με τον ηγέτη κουτουλιές και άλλο να βάζουν τη  τρίτη εθνική και να σου πετάει …κουτσουλιές.
-Δεύτερον,τον ενόχλησαν σφόδρα τα πασοκικά καλαμπουράκια που τροποποιώντας τη γνωστή παροιμία λένε : «πλέον οι κότες τρώνε όχι όποιον μπλέκει με τα πίτουρα αλλά όποιον μπλέκει με τον Ανδρέα τον μαλακοπίτουρα!»
-Τρίτον και χειρότερο,δεν φθάνει που ξήλωσε  η μοιραία τριανδρία το νόμο Διαμαντοπούλου, έβαλε τώρα και τον Ρουπακιώτη να αλλάξει την νομοθεσία έτσι ώστε, λέει, να μην μπορεί ο κάθε μαλακοπίτουρας υπουργός να αναρτά φωτογραφίες οροθετικών γυναικών.
Πρόκειται για νέο δείγμα σκανδαλώδους οπισθοδρόμησης και αναμένονται σφοδρές αντιδράσεις των ΓΑΠ & Λαμπρινίδη, που επί του παρόντος απουσιάζουν σε ένα αντιρατσιστικό συνέδριο στην Ουαγκαντούγκου
Αποκαυκίδιον το μεταρρυθμιστικόν

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *