Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Ζακ Ατταλί: «Μόνον ένα ομοσπονδιακό σύστημα θα σώσει την Ευρώπη»




«Μόνον ένα ομοσπονδιακό σύστημα θα σώσει την Ευρώπη», δηλώνει ο Γάλλος οικονομολόγος και συγγραφέας Ζακ Ατταλί, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα της Ρώμης Ιλ Μεσσατζέρο.


«Δεν μπορούμε πάντα να κρεμιόμαστε από μια παρέμβαση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας. Η ΕΚΤ θα δραστηριοποιηθεί, αλλά δεν μπορεί να φέρει σε πέρας όλα μόνη της. Πρέπει να λάβουν αποφάσεις οι πολιτικοί και η απόφαση είναι μόνο μία: ομοσπονδιακό σύστημα», αναφέρει ο Γάλλος οικονομολόγος και συμπληρώνει:

«Τα κράτη- μέλη της Ένωσης πρέπει να δεχθούν μια ομοσπονδιακή λογική και να δημιουργήσουν, πολύ γρήγορα, τα μέσα για μια πραγματική ομοσπονδιακή ένωση της Ευρωζώνης, διαμέσω ενός προϋπολογισμού, με τα ευρωομόλογα, με την τραπεζική επιτήρηση, τον διορισμό ενός πραγματικού υπουργού Οικονομικών της ΕΕ και, ακόμη πιο σημαντικό, με ένα ομοσπονδιακό κοινοβούλιο των δεκαεπτά, που να προσδώσει, επιτέλους, δημοκρατική βάση στην Ευρωζώνη».

Σε ότι αφορά, δε, το μέλλον της Ελλάδας, ο Ζακ Ατταλί  τονίζει ότι «αν αναγκαστεί να βγει από το Ευρώ, μετά θα έρθει η σειρά της Ισπανίας και της Ιταλίας».
Πηγή: ΑΜΠΕ

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *