Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

«Ο Τρομερός μήνας Αύγουστος»

       Αγαπητή Ρίτα!
Δυστυχώς δεν μπορώ να ικανοποιήσω το αίτημα σου για άδεια κατά την διάρκεια του Αυγούστου, γιατί το επιχείρημα πως δεν υπάρχουν ειδήσεις τον Αύγουστο έχει προ πολλού καταρριφθεί.
Ειδικά φέτος,ας μην σε ξεγελά η μαζική αναχώρηση των υπουργευόντων τζιτζιφιόγκων προς τις νήσους.Το αφεντικό (η troica) παραμένει στην Αθήνα και έτσι θα συνιστούσα σε όσους νεοσσούς της δουλειάς μας επιθυμούν να γίνουν Προμηθείς και όχι Επιμηθείς να μελετήσουν εγκαίρως το πένθιμο ανάγνωσμα του Βασίλη Βασιλικού: «Ο Τρομερός μήνας Αύγουστος»
Απόκαυκος ο μέντορας σου
Υ.Γ. Σχολιάζοντας τα φληναφήματα του αχρείου Πάκη, σου αφιερώνω το παρακάτω άσμα που εδώ το  τραγουδάει μια δεύτερη Ρίτα, ενώ αναφέρεται σε μια τρίτη Ρίτα που αλλιώς ξεκίνησε και της αφιερώνανε τότε στίχους σαν τους παρακάτω:
Yutube: http://www.youtube.com/watch?v=HmBchYMhUII&feature=player_detailpage                        Ρίτα Αντωνοπούλου – Ρόζα Λούξεμπουργκ

Μπλουζάκι χίπικο και παντελόνι τζην
και στην καρδιά ζωγραφισμένος ο Γκεβάρα
στα πορνοστάσια με ουίσκι και με τζιν
παίζουν αλέγκρο την καρδιά μου σε κιθάρα

Ρόζα Λούξεμπουργκ, τι σου’ χω φυλαγμένα
πάνω στο κάρο σ’ είδα στα εννιακόσια εφτά
εγώ τότε κοιμόμουνα στο φως του εικοσί ένα
κι εξήντα χρόνια αργότερα σε βρήκα στα χαρτιά

Φυλλάδες κίτρινες και πράσινη χολή
τα νιάτα σου, τα νιάτα μου κι οι εμπόροι
χρυσό πουλάκι δίχως το κλουβί
για σένα κάνουν τον αγώνα οι τζογαδόροι

Στίχοι: Μάνος Ελευθερίου
Μουσική: Θάνος Μικρούτσικος

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *