Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΤΥΠΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΕΜΠΟΡΙΟΥ: ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ 40 κιλών τσαγιού



 Άρχισε ο εκσυγχρονισμός της χώρας με την πάταξη του παραεμπορίου του βουνίσιου τσαγιού. Η Αστυνομία Πραμάντων ύστερα από καταγγελία  κατέσχεσε σε οικία του Συρράκου τσάι του βουνού. Η ποσότητα του τσαγιού ήταν αρκετά μεγάλη (υπολογίζεται γύρω στα 40 κιλά – πάνω από 600 ματσάκια τσαγιού). Η αστυνομία Πραμάντων, αφού ανακάλυψε την ποσότητα αυτή προέβη στην δημοπράτησή της  με πλειοδότη τον τοπικό εκπρόσωπο της Κοινότητας Συρράκου

Σύμφωνα με διάταξη επιτρέπεται η συλλογή με κοπή ειδών των φυτών αχίλλεια, δυόσμος, θρούμπι, θυμάρι μελισσόχορτο, μέντα, ρίγανη, σιδερίτη ή τσάϊ του βουνού ή ελληνικό τσάϊ, σκορπίδι, σπαθόχορτο, στάχυς, τεύκριο, σπληνόχορτο, φασκόμηλο, χελιδόνιο μόνο μετά την ανθοφορία τους και ειδικότερα για το τσάϊ μετά την 10η Ιουλίου. Επίσης επιτρέπεται η συλλογή ανθών τίλιου ή φιλύρας ή φλαμουριάς και σαμπούκου απαγορευμένης της κλάδευσης των δέντρων. Ωστόσο η επιτρεπόμενη ποσότητα συλλογής των παραπάνω ειδών δεν πρέπει να ξεπερνά το ποσό του μισού (½ ) κιλού κατ’ άτομο και ημέρα.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.155

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *