Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

ΚΩΣΤΗΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ: ο ΦΕΡΕΛΠΙΣ από τα ΖΩΝΙΑΝΑ



 Παρακολουθώ τελευταία τις συχνές συζητήσεις του κ  Κωστή  Χατζηδάκη και του επικεφαλής του Τομέα Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου  Σταθάκη. Είναι εντυπωσιακή η υπεροχή που αναγνωρίζεται από πολλές πλευρές σε αυτό το νεαρό πουλαίν των Βρυξελλών που ολοένα και προάγεται. Αν ρωτηθεί κανείς πέραν του συγκαταβατικού χαμόγελου και της γυαλιστερής καράφλας,δύσκολα θα θυμηθεί κάτι άλλο από το πολιτικό profile του επισήμου εκφραστή του Θατσερισμού εν Ελλάδι, ωστόσο η υπεροχή του και η καινοτομία του είναι αυταπόδεικτες.

Απέναντι του έχει κάτι ξεπερασμένους οικονομολόγους, συνήθως ακαδημαικούς σαν την Κατσέλη ή τον Σταθάκη που υποστηρίζουν πράγματα ανέφικτα. Ωστόσο τους αντιμετωπίζει πάντα με το χαμόγελο της αυτοπεποίθησης ο 45άρης που κατέκτησε τα ευρωπαικά σαλόνια. Πρόκειται προφανώς περί νέας περίπτωσης Βενιζέλου, αφού περίπου στην ίδια περίπου ηλικία και ο παλιότερος εκείνος  Κρης πολιτικός, από δικηγορίσκος Χανίων κατέστη ισότιμος συνομιλητής του Λόυδ Τζώρτζ και του Κλεμανσώ. Περίπου στην ίδια ηλικία αποπειράθηκαν οι αντίπαλοι του να τον εξοντώσουν, όπως συνέβη και με το παρολίγον λυντσάρισμα του Κωστή Χατζηδάκη.Η ιστορία επαναλαβάνεται με τους μεγάλους άνδρες της Κρήτης.
Βεβαίως ο Λευτεράκης του θρύλου και του θρήνου ηγήθηκε επαναστάσεων , πολέμων, διχασμών και τόσων άλλων περιπετειών που τις χώρεσε μάλιστα σε μια μόνη δεκαετία και από ότι φαίνεται τα κατάφερνε καλούτσικα έτσι ώστε εξηγείται η διεθνής του αναγνώριση. Εδώ υπάρχει μια μικρή ιστορική διαφορά.Ο γόνος της ευάνδρου περιοχής του ορεινού Μυλοποτάμου [Ζωνιανά[, ολοκληρώνοντας τις σπουδές του στο Λύκειο της κωμόπολης του Περάματος αντί να διακριθεί στο τοπικό σπόρ της χασισοκαλλιέργειας διορίσθηκε Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ παρά του έτερου μεγάλου συμπατριώτη του , κ Κων/νου Μητσοτάκη. Μετά την ολοκλήρωση των πανεπιστημιακών σπουδών επελέγη επίσης αξιοκρατικώς παρά του ιδίου προκειμένου να θητεύσει καμιά δεκαπενταριά χρόνια στας Ευρώπας ως ευρωβουλευτής με τους γλισχρούς μισθούς που προβλέπονται για τη θέση του «μονίμου» ευρωβουλευτού. Επανήλθε στην ελληνική πολιτική σκηνή όπου επέτυχε την ιδιωτικοποίηση της «Ολυμπιακής» για να αναδειχθεί σε εθνικό ήρωα κάθε σοβαρού ανθρώπου που εχθρεύεται τις συντεχνίες και τα συνδικάτα Αυτό είναι φυσικό, αφού ο ίδιος σιχαίνεται την κομματική καμαρίλα, διακρίθηκε πάντα με την αξία του και φυσικά ανέκαθεν υπήρξε άνθρωπος της αγοράς. Ως «αγορά» βεβαίως εννοείται μάλλον το χρηματιστηριακό κεφάλαιο γιατί την άλλη αγορά ούτε ζωγραφιστή δεν την είδε ποτέ του, αφού στη ζωή του μόνο τρία πράγματα έχει κάνει Μυλοποταμίτης – πρόεδρος ΟΝΝΕΔ – φέρελπις πολιτικός…
Προφανώς δεν ευθύνεται αυτός που μεγάλωσε σε εποχή χωρίς πολέμους σφαγές και εμφυλίους Κάθε εποχή έχει τους πρωταγωνιστές της!
Απόκαυκος ο ανιχνευτής πολιτικών ταλέντων

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *