Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

ΣΗΚΩ ΖΙΓΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΜΗΣ!

Δεν πρέπει να έχετε παράπονο, αγαπητοί μας αναγνώστες, για την έγκαιρη ενημέρωση σας για μερικούς ανερχόμενους πολιτικούς κολοσσούς του κατερχομένου Βενιζέλου καθώς και του δύοντος ηλίου. Λαμπρό παράδειγμα αποτελούν δύο εκ των διατηρηθέντων ΓΓ που μας είχαν πρόσφατα απασχολήσει:
 Καλαντζής Γ : ο άθρησκος ΓΓ θρησκευμάτων που από δντής του Πάγκαλου βρέθηκε πουλαίν του Βενιζέλου (γγ θρησκευμάτων & αλλαξοπιστήσεων;) Τι στιγμή που συνταξιοδοτήθηκε ο φλογερός Παντούλας, οι νεοεθνικόφρονες του Σαμαρά αφήνουν το θρήσκευμα σε έναν άθρησκο παγκαλίσκο; Ντροπή τους!
 Παπανικολάου Χρ: η δραστήρια διοικήτρια της ΔΥΠΕ Πειραιά & Αιγαίου, που αφού διέλυσε το ΕΣΥ όλων των νησιών, εξέδωσε την φοβερή εγκύκλιο που έλεγε να δουλεύουν οι γιατροί τους έστω και απλήρωτοι. Απαγόρευε λοιπόν σε όποιον είναι γιατρός να κάνει επίσχεση  και όσον αφορά  το πώς θα συντηρείται συνέστησε  να διοργανωθούν συσσίτια από τα νοσοκομεία τους! Η μαντάμ που στα νιάτα της υπήρξε επι μακρόν ηγερία της ΕΙΝΑΠ και Πασιονάρια του ΚΚΕ…
Είναι προφανές ότι το κριτήριο των ημερών μας για την πολιτική ανέλιξη σε αυτή τη κυβέρνηση είναι αποκλειστικά το πόσο αδίστακτος είναι κανείς, πράγμα απολύτως αρμόζον βεβαίως με την πολιτική αποστολή της.
Ρίτα Πουλακίδα, η δαιμόνια ρεπόρτερ
ΥΓ Μεγάλη πλάκα θα έχει η συγκατοίκηση της κ Παπανικολάου με την δική μας Φωτεινή, δεδομένου ότι συμπίπτουν οι αρμοδιότητες τους. Ανάμεσα βέβαια στο υφυπουργικό UFO και την αείποτε εξελισσομένη ψευδοπασιονάρια χίλιες φορές η πρώτη! Τουλάχιστον αυτή έμεινε πιστή … στο Μουτσόπουλο!

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *