Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ



 Αγαπητοί αναγνώστες!

Μην ακούτε όσα υποκριτικά γράφει για μας τα συκοφαντημένα “παιδιά του Άκη” ο Απόκαυκος. Φαίνεται πως όταν γεράσει ο διάολος καλογερεύει! Όλοι στάθηκαν στο ότι ο Άκης Τσοχατζόπουλος δαπανούσε πάνω από 2,5 εκατ. ευρώ σε κάθε εκλογική αναμέτρηση για την εξαγορά ψήφων και ασυλίας. Κανείς δεν σκέφτηκε εμάς…

 Τόσα λεφτά ξόδευε λοιπόν για να εξαγοράζει ψήφους «ομογενών από τη Ρωσία και αθίγγανων» και σε όλους εμάς τους συντρόφους του που φροντίζαμε να του ψηφίζουμε τα κατάλληλα νομοθετικά πλαίσια, να του βγάζουμε «καθαρά» τα πορίσματα στη Βουλή, να στελεχώνουμε το μηχανισμό του και τόσες άλλες συντροφικές θυσίες να μην μας δίνει τίποτε; Την έβγαζε δηλαδή γόπα; Έκανε οικονομία από εμάς, το αίμα του, προκειμένου να αγοράζει τα ακριβά κορδόνια στη βλαχάρα; Αίσχος!

Με πνίγει η δίκαιη οργή αλλά  κυρίως με εκνευρίζει ότι έχουμε και αυτόν τον Απόκαυκο να μας ενοχοποιεί όλους αδιακρίτως Όμως «ένοχος, ένοχο ου ποιεί!» Για προσέξτε: ποιο μέσο εκμαυλισμού κυρίως χρησιμοποιούσε ο Άκης; Τις παροχές εισιτηρίων διαρκείας του ΠΑΟ τα οποία αγόραζε, λέει, κατά εκατοντάδες! Και τι δουλειά είχε αυτός ένας βουλευτής Θεσσαλονίκης με τον ‘Βάζελο’; Καταλαβαίνετε φυσικά ποιος διεστραμμένος πολιτικός εγκέφαλος ήταν πίσω από αυτήν του την επιλογή και ποιος είχε πείσει τον τότε φερέλπιδα και τωρινό απέλπιδα ότι ο Βάζελος θα γινόταν σύντομα μόνιμος πρωταθλητής!
Αποκλειστικά σας ενημερώνω ότι η σύγκρουση των Α – Α επήλθε ακριβώς λόγω της επιμονής του Απόκαυκου να συνεδριάζει η φράξια Άκη στην μονή Βαζέλωνος στον Ελλήσποντο αντί της Μονής Λαζαριστών, την οποία προτιμούσαν οι υπόλοιποι φραξιονιστές.
Αυτόν τελικά δεν τον άντεξε ούτε ο Άκης …
Ευάγγελος Εξάγγελος που ήρθε από μακριά


σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *