Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

ΧΩΡΑ κλινικά ΝΕΚΡΗ δείχνουν οι νέες δημοσκοπήσεις

Ένα σχεδόν μήνα μετά τις εκλογές και οι μετρήσεις της κοινής γνώμης δείχνουν την απογοήτευση των πολιτών, την αποστασιοποίησή τους από τα κόμματα και την έλλειψη ενδιαφέροντος για τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα.
Στην πλειονότητά τους ζητούν ανάπτυξη και θέσεις εργασίας, ενώ πέφτει στην τρίτη θέση η επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου. Επίσης σε ποσοστό 62,7% τάσσονται υπέρ των αποκρατικοποιήσεων.
Σε έρευνα της Κάπα Research για το Βήμα της Κυριακής  στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ συγκεντρώνει 23,6%, ο ΣΥΡΙΖΑ 20,7%, το ΠΑΣΟΚ 11,1%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 6,4%, η Χρυσή Αυγή 7,4%, η Δημοκρατική Αριστερά 5,7% και το ΚΚΕ 4,8%.
Ένας στους τέσσερις Έλληνες δεν εμπιστεύεται κανένα κόμμα, ενώ σε ποσοστό 55,2% θεωρούν θετική εξέλιξη την κυβερνητική συνεργασία ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ.
Σε άλλη δημοσκόπηση της MRB για τη Real News η ΝΔ συγκεντρώνει ποσοστό 23,5% στην πρόθεση ψήφου, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ έρχεται δεύτερος με ποσοστό 21,7%. Ακολουθούν το ΠΑΣΟΚ με 10,1%, Ανεξάρτητοι Έλληνες με 6,3%, η Χρυσή Αυγή με 6,1%,η Δημοκρατική Αριστερά με 5,1% και το ΚΚΕ με 4,1%. Το ποσοστό της αδιευκρίνιστης ψήφου είναι 18,5%.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *