Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Συνεχίζονται τα σενάρια εξόδου της Ελλάδος από την ευρωζώνη





Έξοδο από την ευρωζώνη, εξυγίανση και επιστροφή, προτείνει για την Ελλάδα ο ΓΓ του CSU

Συνεχίζονται τα σενάρια εξόδου της Ελλάδος από την ευρωζώνη. Όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ ο γενικός γραμματέας των Χριστιανοκοινωνιστών (CSU), Αλεξάντερ Ντόμπριντ επανέφερε την πρόταση εξόδου της Ελλάδας από την ευρωζώνη, με παροχή οικονομικής βοήθειας και σχέδιο που θα οδηγεί στην εξυγίανση και επιστροφή της στο ευρώ: «Μέρα με τη μέρα, καθίσταται σαφές ότι
η Ελλάδα έχει μια ευκαιρία μόνο εάν εγκαταλείψει το ευρώ» δήλωσε ο κ. Ντόμπριντ στην εφημερίδα «Ράινισε Ποστ» (Reinische Post) και περιέγραψε τα τρία στάδια της πρότασής του: «Πρώτον, η Ελλάδα εγκαταλείπει το ευρώ, αλλά παραμένει στην ΕΕ. Δεύτερον, εφαρμόζεται ένα ευρωπαϊκό σχέδιο Μάρσαλ για την ανοικοδόμηση της ελληνικής οικονομίας. Τρίτον, της δίνεται η δυνατότητα να επιστρέψει στο ευρώ, εφόσον έχει εξυγιανθεί».

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *