Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

ΝΕΑ αποκλειστικά για ΒΑΖΕΛΟΥΣ





Ο Φορναρόλι έρχεται, ο Κουίνσι αναμένεται..

Ο Φορναρόλι έρχεται, ο Κουίνσι αναμένεται, ο Παναθηναϊκός επιβάλλεται να βελτιώσει την εικόνα του… Οι «πράσινοι» συμφώνησαν χθες το βράδυ με την ομάδα του Ουρουγουανού επιθετικού, τη Νασιονάλ Μοντεβιδέο, ο παίχτης έρχεται σήμερα στην Αθήνα και ίσως αύριο ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή της νέας του ομάδας.
Ο ΠΑΟ θα δώσει στην ομάδα του Μπρούνο Φορναρόλι 250.000 ευρώ τώρα και τα άλλα μισά εν ευθέτω χρόνω, ελπίζοντας ότι η προσθήκη του θα λύσει πολλά από τα προβλήματα που παρουσίασε ο Παναθηναϊκός στο χθεσινό φιλικό με την Μπραουνσβάιχ (1-1).
Ελπίδα υπάρχει στον Παναθηναϊκό ότι θα παραμείνει στην Παιανία και ο Κουίνσι και μάλιστα χθες υπήρχε νέα επαφή με τον ατζέντη του Γκανέζου επιθετικού, προκειμένου να πειστεί να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους «πράσινους».


…..αλλά ομάδα δεν βλέπω να κάνουμε!

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *