Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ: Ο ΦΥΓΑΣ!



 Αν και ο πονηρός Πατρινός υφυπουργός – φυγάς εξασφάλισε ισχυρή πολιτική υποθήκη, τύπου Σακοράφα ή Κουρουπλή, κράτησε και μια πισινή μη δίνοντας στην δημοσιότητα την επιστολή της πολιτικής διαφωνίας του παρά μόνον διαρρέοντας το περιεχόμενο της μέσω ακριτομυθιών Έτσι, παραμένει μεν στην Κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ αλλά όχι πλέον και προσωπικός φίλος του πρωθυπουργού. Κάθε άλλο, μάλιστα!

Χθες ακόμη έλεγαν οι κυβερνοτρικέφαλοι ότι μόνον έναν χρειάζονται πια για να κάνουν την απλή πλειοψηφία τους των 179 βουλευτών, μια συνταγματική πλειοψηφία των 2/3, και εκφράζανε την βεβαιότητα τους για διαθέσιμους αποστάτες! Τώρα καλά θα κάνουν σιγά σιγά να αρχίσουν να μετράνε ανάποδα! Τους περίσσευαν 19 για την κοινοβουλευτική πλειοψηφία και τώρα είναι ήδη 18…
Πάκης ο αριθμομνήμων

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *