Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ …ΑΧΑΙΑΣ



 Κάγχασε λένε ο ΓΑΠ ακούγοντας τα νέα του συγκατοίκου Αντωνάκη και αναλογιζόμενος τα δικά του… Πώς δηλαδή εκείνος, ο πανίσχυρος του 2009, κατάντησε ταχύτατα μπαίγνιο της Εύας Καιλή & της Μιλένας Αποστολάκη, όπως επισημαίνει πλέον και ο γέρων Θεόδωρος Πάγκαλος που μεγαλώνοντας ξαναβρίσκει σιγά – σιγά την μνήμη του. Σφογγοκωλάριος της αυλής του ΓΑΠ, εκ των λιγοστών απομεινάντων, παρατήρησε τότε σε τόνο παρηγορητικό:

– Εξοχώτατε, τουλάχιστον στην δική σας κυβέρνηση ποτέ δεν δραπέτευσαν μέλη της κυβέρνησης και έτσι μπορούσαμε να λέμε ότι το κάνανε γιατί δεν μπήκαν στην κυβέρνηση. Αυτή η ευρηματική ερμηνεία ότι το έσκασε γιατί ήθελε περισσότερες αρμοδιότητες είναι μάλλον για το βιβλίο Γκίνες!
Ο ΓΑΠ, βουλευτής Αχαίας πλέον, γνώριζε πως ο πατρινός φυγάς προφανώς καμία αρμοδιότητα, ματοβαμμένη, δεν ήθελε από αυτές που οδηγούν force στην πολιτική ανυπαρξία. Αυτός δεν είναι κανένας Κουτρουμάνης που από εκλεκτός της ΓΣΕΕ έγινε αυτοστιγμεί εκλεκτός της troika και τώρα είναι ο κ. αδίστακτος στον πολιτικό …ΟΑΕΔ. Αυτός είναι ένας κολοπετσωμένος ακροδεξιός εμπειριστής, που όταν βλέπει τον ουρανό μαύρο πάνω από το Ρίο Αντίρριο δεν του χρειάζονται οι προγνώσεις της ΕΜΥ
Πάκης Καλαμπόκας

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *