Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Πόλεμο κατά της παχυσαρκίας κήρυξε η Τουρκία!



 Χώρα του κεμπάμπ και του λουκουμιού, η Τουρκία κήρυξε εκστρατεία για ν΄αδυνατίσει τους παχύσαρκους Τούρκους καθώς όλο και περισσότεροι προσβάλλονται από ασθένειες που συνδέονται με τα επιπλέον κιλά, μια πραγματική μάστιγα για τη δημόσια υγεία.

Η διαπίστωση είναι δραματική. ‘Ενας στους τρεις Τούρκους είναι παχύσαρκος, μια αναλογία η οποία είναι μεγαλύτερη στις γυναίκες απ΄ό,τι στους άνδρες, σύμφωνα με έκθεση του υπουργείου Υγείας.
“Το 35% του πληθυσμού είναι παχύσαρκοι”, δήλωσε στα τέλη Ιουνίου ο υπουργός Υγείας Ρετζέπ Ακντάγκ, κρούοντας των κώδωνα του κινδύνου για το πρόβλημα αυτό της δημόσιας υγείας.
Στόχος της διαφημιστικής καμπάνιας που ξεκίνησε το υπουργείο του είναι να αδυνατίσουν ένα εκατομμύριο Τούρκοι σε διάστημα ενός έτους.

Πηγή: ΑΜΠΕ

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.155

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *