Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

ΣΑΜΑΡΑΣ: ΕΞ ΙΔΙΩΝ ΤΑ ΑΛΛΟΤΡΙΑ!



Μα ήθελα να γίνω κι εγώ πρωθυπουργός!

 Ο κ Σαμαράς προσπάθησε ανεπιτυχώς να ενοχοποιήσει τον τρίτο παραιτούμενο υπουργό του εντός 15νθημέρου και πρώτο εκ των κομματικών στελεχών της ΝΔ. Απέδωσε δε το διάβημα του στο διακαή πόθο του να είναι «υπουργός» κρίνοντας προφανώς εξ ιδίων τα αλλότρια!

 Γιατί η πολιτική της κυβέρνησης Σαμαρά μια απορία την έχει αφήσει για το λόγο που είχε  προκληθεί η παραίτηση Παπανδρέου, ο διορισμός του ευρωΠαπαδήμου και η παρένθεση Πικραμμένου. Αποτέλεσμα όλων αυτων των χειρισμών του είναι να τον μαλώνουν τώρα για τις «καθυστερήσεις» οι Ευρωπαίοι …προιστάμενοι του. Φαντάζομαι, όταν τον ρωτούν μεταξύ συντρόφων δεν τους απαντά ότι τα έκανε όλα αυτά προκειμένου να αλλάξει τον Παπακωνσταντίνου με τον Στουρνάρα αλλά θα τους λέει ευθαρσώς :
Μα ήθελα να γίνω κι εγώ πρωθυπουργός!
Πάκης ο νοσταλγός

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *