Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Οι κουτσαβάκηδες του Κάστρου και η δημοτική Αρχή



Το σπίτι του Απόκαυκου και δίπλα τα συντρίμια από τους ποδοσφαιρικούς βομβαρδισμούς

 Όταν σου προσφέρουν  δωρεάν ένα έργο τέχνης του Βαρώτσου για να στολίσεις την μοναδική πλατεία του ιστορικού κάστρου, πρέπει να θεωρείς τον εαυτό σου καλότυχο που στις σημερινές συνθήκες των ισχνών αγελάδων είχες τέτοια τύχη. Αντί αυτού μερικοί και το τονίζω ΜΕΡΙΚΟΙ κάτοικοι, που δεν τους είδα και ποτέ να απολαμβάνουν τη δροσιά της πλατείας με τον μοναδικό της ΠΛΑΤΑΝΟ(μήπως πρέπει να τον κόψουμε και αυτόν;) κραυγάζουν εναντίον της τοποθέτησης του έργου τέχνης, γιατί αν δεν είναι ηλίθιοι τότε πάχουν από το σύνδρομο εκείνου που συνήθισε γυμνός και ντρέπεται ντυμένος! Κοντολογής οι πλατείες από αρχαιοτάτων χρόνων είθισται να στολίζονται με έργα τέχνης. Τα παιδιά πρέπει να παίζουν στις παιδικές χαρές για τις οποίες πρέπει να κινητοποιηθούν οι “αγανακτισμένοι” του κάστρου και όχι να βομβαρδίζουν με τις μπάλες ποδοσφαίρου τα παράθυρα των περιοίκων της μοναδικής πλατείας του κάστρου.
Και η δημοτική Αρχή πρέπει τάχιστα να υλοποιήσει την ομόφωνη απόφαση του δημοτικού  συμβουλίου αγνοώντας τους λιγοστούς κουτσαβάκηδες του κάστρου…

Απόκαυκος ο κατοικών εις την πλατεία του κάστρου

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *