Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

ΟΛΟΙ οι ΠΡΟΕΔΡΟΙ της …ΟΝΝΕΔ



 Αγαπητοί αναγνώστες,

Ο ένας πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ έγινε Πρωθυπουργός (Αντ Σαμαράς – τιμόνι κάλαματιανό) Ο άλλος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ έγινε Πρόεδρος της Βουλής με ψήφους ρεκόρ (Μειμαράκης ο μαχαλόμαγκας)  Φαντάζομαι ότι και ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ που παριστάνει τον Δήμαρχο Πειραιά (εξάδελφος Μιχαλολιάκος), αφού φέρει και το επώνυμο του αρχηγού της αδελφής παράταξης Χρυσής Αυγής θα προαλείφεται για Πρόεδρος Δημοκρατίας!Άλλοι Πρόεδροι της ΟΝΝΕΔ αποτελούν επίσης τον σκληρό κυβερνητικό πυρήνα όπως οι κκ Χατζηδάκης, Στυλιανίδης κλπ.
Θα μου πείτε τι έχουν κάνει στη ζωή τους όλοι αυτοί εκτός από το να χριστούν πολιτικοί δια της ανωτάτης τσανακογλυφτικής μεθόδου; Κι όμως αυτούς  βρήκε καλύτερους η τριμερής κυβέρνηση του ‘τρίο μούτζες’…
Αποκαυκίδιον το αναρωτώμενο

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *