Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Ο ΜΕΓΑΣ ελληνιστής Θέοδωρος ΠΑΓΚΑΛΟΣ

«Είναι ένα πρόσωπο εντελώς αστοιχείωτο από άποψη πολιτική και γενικότερη μόρφωση, στερείται γενικότερης μορφώσεως είναι προφανές αυτό, κάνει τεράστια και κολοσσιαία λάθη στα ελληνικά του, είναι πανβάρβαρα τα ελληνικά του (…)Λοιπόν είναι τρισβάρβαρα τα ελληνικά του, δεν έχει ιδέα, συνεχώς σε επίπεδο πρώτης σελίδας εφημερίδων λειτουργεί, είναι ένα πρόσωπο ασήμαντο από πολιτική άποψη, δεν έχει μία ιδέα δικιά του, δεν έχει κάνει μία πρόταση. Είναι ένα τυχαίο γεγονός, είναι δημαγωγός και προήλθε από τη γενεά αυτή που δεν έχει τιμωρηθεί ποτέ, ότι και να κάνει».
                                       ΠΑΓΚΑΛΟΣ Ο Β΄( Για τον Αλέξη Τσίπρα)
Κολοσσιαίος ελληνογραμματιστής, που τα κείμενά του θα διδάσκονται στα πανεπιστήμια του μέλλοντος,αφού οι παρεμβάσεις του διαπνέονται από το βάθος της σκέψης, την κομψότητα του ύφους  και την φιλοσοφική πυκνότητα. Άφησε εποχή με το έργο του, πολιτικό και συγγραφικό.Η παρουσία του στα πολιτικά και φιλοσοφικά δρώμενα δεν ήταν τυχαία αλλά νομοτελειακή εξέλιξη από την ένωση του οίνου της Ελευσίνας με τα κοψίδια των Καλυβίων. Οι ταβέρνες της Μαγούλας και του υπολοίπου Αττικής αψευδείς μάρτυρες…

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *