Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Οι αλλαγές της τελευταίας στιγμής ΠΑΡΑΛΙΓΟ να στείλουν τον ΡΑΠΑΝΟ στα θυμαράκια!





Τον άδειασαν την τελευταία στιγμή και παραλίγο να δει τα ραπανάκια ανάποδα!!!

 Όταν ο Βασίλης Ράπανος δέχθηκε το τηλεφώνημα-πρόταση για την ανάληψη των καθηκόντων του υπουργού οικονομικών είχε και το δεδομένο της πλαισίωσής του από συγκεκριμένα πρόσωπα με τα οποία είχε συνεργαστεί και στο παρελθόν. Τα ονόματα που είχαν συζητηθεί ήταν του κ.Στουρνάρα, του κ.Γιαννίτση αλλά σύμφωνα και με άλλες πληροφορίες και του Αλέκου Παπαδόπουλου. ‘Εως την σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών στην οποία συμμετείχε, φαίνεται οτι ίσχυαν τα ίδια δεδομένα αλλά η πληροφόρησή του για το επιτελείο του από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Σίμο Κεδίκογλου τον οδήγησε σε πολύ έντονη φόρτιση που επιβάρυνε την κατάσταση της υγείας του με την οποία πέρασε μία πολύ σκληρή περιπέτεια στο πρόσφατο παρελθόν.
 Μάλιστα,όταν πληροφορήθηκε την αλλαγή των προσώπων που είχαν συμφωνηθεί επικοινώνησε με στενούς του συνεργάτες με τους οποίους συζήτησε το ενδεχόμενο να μην αναλάβει, κάτι που θα σήμαινε και την επικοινωνιακή καταστροφή της κυβέρνησης κυρίως προς την Ευρώπη.
 Ωστόσο την Παρασκευή το πρωί πήγε στο υπουργείο οικονομικών όπου και έχασε τις αισθήσεις του, κάτι που όπως λένε οι γιατροί επήλθε από την πίεση των τελευταίων ημερών.Πάντως το ενδεχόμενο της αντικατάστασής του σήμερα είναι πολύ πιθανό και ανεξάρτητα από την πορεία της υγείας του.

 Σε εβδομαδιαία ακινησία ο Σαμαράς…


 

Στο μεταξύ κατηγορηματικοί εμφανίζονται οι θεράποντες γιατροί του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, σε ό,τι αφορά τον χρόνο που απαιτείται για την αποθεραπεία του ασθενούς, μετά την επιτυχή επέμβαση αποκατάστασης αποκόλλησης αμφιβληστροειδούς, στην οποία υπεβλήθη χθες.
Ο επικεφαλής της ομάδας, τα μέλη της οποίας πραγματοποίησαν την επέμβαση στο μάτι του πρωθυπουργού, Π. Θεοδοσιάδης, τόνισε το πρωί: «Είμαι κατηγορηματικός και δηλώνω ότι ο πρωθυπουργός δεν μπορεί να ταξιδέψει ούτε με αεροπλάνο, ούτε οδικώς, για τη Σύνοδο Κορυφής, που θα γίνει στις 27 και 28 Ιουνίου, στις Βρυξέλλες».
Στον κ. Σαμαρά συστήθηκε ακινησία για τουλάχιστον μία εβδομάδα, περίοδος που απαιτείται για την πλήρη μετεγχειρητική αποθεραπεία.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *