Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

ΩΔΙΝΕΝ ΟΡΟΣ και ΕΤΕΚΕΝ ΜΥΝ



Το παρασκήνιο της νέας κυβέρνησης

 Όλο το κοινωνικό και πολιτικό κατεστημένο αθροίστηκε, ζορίστηκε, κοιλοπόνεσε και ιδού! Με την κυβέρνηση αυτή των ανθυπομετριοτήτων του Σαμαρά συν τους φίλους του Βενιζελισμού και κάτι εξωτικούς της ΔΗΜΑΡ φαίνεται ότι αυτό το σύστημα εξάντλησε τα περιθώρια του και μισή κουταλιά ζουμί δεν βγήκε.

Διατυπώνεται τώρα η άποψη ότι μη διαθέσιμης πλέον καμίας συστημικής εναλλακτικής δεν μπορεί παρά όλες οι δυνάμεις εσωτερικές και εξωτερικές να πέσουν πάνω στον Σαμαρά και να τον στηρίξουν με νύχια και με δόντια.Πρόκειται δηλαδή για μια κίνηση force, αφού αλλιώς ο Τσίπρας θα έχει απόλυτη πλειοψηφία σε λιγότερο από εξάμηνο. Οπότε οι εταίροι την έχουν πατήσει κρατώντας την ουρά τους έξω και βάζοντας υπουργούς … από τα καλάθια Σύντομα ο Σαμαράς με προσωρινή έστω στολή Superman θα πάει σε νέες εκλογές απορροφώντας τους ως κύριος- αν όχι μόνος- εκπρόσωπος του αστικού κόσμου
Αυτή η σκέψη όμως έχει δυο υπόρρητες παραδοχές: α) ότι ο ξένος παράγοντας δεν θεωρεί την ελληνική ιθύνουσα τάξη αναλώσιμη, οπότε δεν μπορεί παρά να τροποποιήσει ουσιωδώς την πολιτική του προκειμένου να την διασώσει και β) ότι το ντόπιο σύστημα περιορίζεται να δώσει τη μάχη του μέσα σε πλαίσια σεβασμού της ομαλότητας. Καμία όμως από αυτές τις δυο παραδοχές δεν είναι σίγουρη!

Αποκαυκίδιον των ακριβών προγνώσεων

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *