Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Α κ ρ ο θ ι γ ώ ς …



 Σχολιάζει ο  Στέφανος Καραμούτσιος

Σχηματίστηκε και ορκίστηκε η κυβέρνηση των “προθύμων” ή κυβέρνηση της εθνικής σωτηρίας και της εθνικής ευθύνης και συνευθύνης ή οποιουδήποτε σχετικού επιθετικού προσδιορισμού μπορεί να προσθέσει ο εφευρετικός σε τέτοια λεκτικά σχήματα νους του Βενιζέλου.
Παρά τις σχετικές τυμπανοκρουσίες η κυβέρνηση αυτή είναι μια άλλη εκδοχή της κυβέρνησης Παπαδήμου με τη διαφορά ότι εκείνη ήταν ειδικού σκοπού, ενώ η δεύτερη μακράς πνοής σύμφωνα βέβαια με τις διακηρύξεις της.
Και ενώ η αποτυχημένη κυβέρνηση Παπαδήμου είχε πολύ ΠΑΣΟΚ με ολίγη ΝΔ και με αρκετό- για τις αναλογίες του ΛΑΟΣ- Καρατζαφέρη, η κυβέρνηση Σαμαρά έχει πολύ Σαμαρόσκονη με ολίγα επιθέματα βενιζελισμού και μερικά φύλλα “αριστερής” συκής επιλογής Κουβέλη.
Είναι στη πραγματικότητα -παρά το ισχνότατο 29,66% της ΝΔ -μια καραΔεξιά κυβέρνηση με την επιστράτευση των κολλητών του Σαμαρά που παρά την κήρυξη της Δεξιάς πανστρατειάς άφησε εκτός κυβερνητικού σχήματος αυτούς που του πρόσθεσαν το 11% στις εκλογές του Ιουνίου, αφού η απήχηση του Σαμαρά εγγίζει το 18% και κάτι.
Είναι και κυβέρνηση Γυμνασίου Αρρένων της δεκαετίας του 50, αφού η ύπαρξη δύο μόνο γυναικών κραυγάζει το συντηρητικόστροφον του άκρως φοβικού και επαρχιωτικής νοοτροπίας Σαμαρά πολιτικό πνεύμα.
Είναι μια κυβέρνηση “πρόθυμη” στις διαταγές της Μέρκελ στους ωμούς εκβιασμούς της οποίας οφείλει την ύπαρξή της.
Είναι μια κυβέρνηση μικρών δυνατοτήτων γιατί οι περισσότεροι από αυτούς που την συγκροτούν έχουν δώσει στο παρελθόν εξετάσεις και απέτυχαν παταγωδώς. Αβραμόπουλοι, Παναγιωτόπουλοι, Στυλιανίδηδες, Χατζηδάκηδες, οι διάφοροι Λυκουρέντζοι κλπ μαζί με μερικά ρετάλια των πανεπιστημιακών συντεχνιών προσδιορίζουν το πολιτικό βεληνεκές και τις διαχειριστικές της ικανότητες.
Είναι μια κυβέρνηση απελπισίας του χρεοκοπημένου πολιτικοοικονομικού συστήματος, που όσες τεχνικές αναπνοές και αν της δώσουν οι δανειστές μετά δυσκολίας θα φθάσει ως τον …Οκτώβρη.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *