Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Αγαπητέ Απόκαυκε!

 Παντελώς ανεπάγγελτη η νέα πρωθυπουργάρα μας, ο Αντώνης Σαμαράς σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του. Στο πλούσιο σε πολιτικές θέσεις και διορισμούς βιογραφικό του Αντώνη Σαμαρά, ετών 62, δεν υπάρχει ούτε μια περίοδος στην ζωή του που να μην εξαρτιόνταν οικονομικά από το Δημόσιο!

Συγκεκριμένα εκλέχθηκε στα 26 (!) του πρώτη φορά βουλευτής της ΝΔ, έχει διοριστεί ευρωβουλευτής, υπουργός Οικονομικών και προσφάτως πρωθυπουργός. Έζησε παράλληλο βίο με κάθε λαμόγιο της Μεταπολίτευσης, και αντί ο σοφός ελληνικός λαός να τον στείλει σπίτι του, τον έστειλε στο Μαξίμου! Βλέποντας βέβαια, τις ικανότητες του Αντωνάκη, μου γεννιούνται κάποιες απορίες.

Ο κύριος αυτός, με το τσίρκο των 40 υπουργών και των παρατρεχάμενων τους και τη μηδενική εμπειρία του σε μη προστατευμένες καταστάσεις, θα εκσυγχρονίζει το ελληνικό κράτος; Αυτός ο άνθρωπος, που είναι απόλυτα ταυτισμένος με την μαφία της Μεταπολίτευσης, στηριζόμενος από κάθε μορφή διαπλοκής και διαφθοράς θα προχωρήσει στις μεταρρυθμίσεις  που ζητάει το αφεντικό του, η κα Μέρκελ;

 Αν δεν είναι αυτή η παλαιοκομματική κυβέρνηση η πλέον πιθανή να συνεχίσει το ίδιο τροπάριο του ρουσφετιού, με αποτέλεσμα να μας στείλει μια ώρα αρχύτερα στο διάολο η Ευρώπη, τότε ποια είναι; 
 
Αποκαυκίδιον το έξαλλο

Υ.Γ. Οι φιλελεύθεροι ψηφοφόροι που καταριούνται το δημόσιο πως ανέχονται να τους εκπροσωπεί σήμερα ο Αντωνάκης, πολιτικάντης καριέρας, και η Ντόρα Μητσοτάκη; 

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΑΠΟΚΑΥΚΟΥ: Μικρό μου Αποκαυκίδιο μη λες ανακρίβειες από το θυμό σου! Ο πρωθυπουργός έχει δουλέψει και στον ιδιωτικό τομέα. Ήταν ένας πολύ επιτυχημένος πιτσαδόρος πριν τον κερδίσει η πολιτική.

Αγαπητέ Απόκαυκε!
Δέχομαι την παρατήρηση, αλλά όπως φαίνεται ο Αντωνάκης δεν αισθάνεται ιδιαίτερα περήφανος για την περίοδο που ασχολιόταν με πίτσες, καθώς δεν το αναφέρει στην ιστοσελίδα του http://www.antonis-samaras.gr/cv_el . Για την περίοδο πάλι, που ασχολείτο με π…τσες νιώθει περήφανος, και την αναλύει διεξοδικά.
Aποκαυκίδιον το  ταπεινό
                                                   

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.155

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *