Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

ΛΟΒΕΡΔΟΣ στην υγεία ή ΣΥΡΙΖΑ!!



 Ο άθλιος ΛΟΒΕΡΔΟΣ τόσο καιρό αμέριμνος παρίστανε τον προεκλογικό αιδοιοφύλακα αλλά τώρα ζητά μια επείγουσα διακομματική σύσκεψη για τα φάρμακα των καρκινοπαθών! Βγήκε μάλιστα στο αντικειμενικότατο ΜΕΓΚΑ να μας πείσει ότι αποτελεί τη λύση για τους καρκινοπαθείς, όταν και τα μωρά ξέρουν ότι ο ίδιος αποτελεί το πρόβλημα. Ας υποθέσουμε όμως πως ο «αναντικατάστατος» Λοβέρδος, ξέρει κάποιο μυστικό που οδηγεί στη λύση του «προμηθεύομαι χωρίς να πληρώνω» Γιατί άραγε δεν τη λέει στον υπηρεσιακό κ Κίττα τηλεφωνικώς ή γιατί δεν τη λέει έστω στους τέσσερις Γενικούς Γραμματείς της επιλογής του (μερικοί εκ των οποίων γελοία τσιράκια του) οι οποίοι, ως γνωστόν, παραμένουν στη θέση τους και επί υπηρεσιακής κυβέρνησης;

 Από Δευτέρα κι αν φυσικά ο τύπος δεν είναι πάλι υπουργός Υγείας του σχήματος Σαμαρά – Βενιζέλου, τότε θα πρέπει να είναι έτοιμος για τις αγωγές των θυμάτων της πολιτικής του! Μαζί με το δίλημμα ΜΝΗΜΟΝΙΟ ή ΣΥΡΙΖΑ, αγαπητοί εκλογείς, προσθέστε και το ΛΟΒΕΡΔΟΣ στην υγεία ή ΣΥΡΙΖΑ!
Πάκης ο εκδικητικός

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *