Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

ΝΔ και ΠΑΣΟΚ: Τα κόμματα της ΔΕΚΑΡΑΣ!

ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΕΚΑΡΑΣ

Αν ο ΣΥΡΙΖΑ ( και ο ΤΣΙΠΡΑΣ) είναι σύμφωνα με τους θιασώτες της πιο μαύρης προπαγάνδας που ενέσκηψε ποτέ σε αυτή τη χώρα το κόμμα της δραχμής, τότε η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ είναι ασφαλώς τα κόμματα της ΔΕΚΑΡΑΣ (τι θυμάστε;) όχι μόνο γιατί τα επιχειρήματά τους είναι της δεκάρας αλλά και γιατί κατέστρεψαν τα πάντα σε αυτή τη χώρα, με αποτέλεσμα σήμερα η οικονομία της χώρας να είναι της αξίας της ΔΕΚΑΡΑΣ…

Απόκαυκος ο …απένταρος

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

2 Σχόλια

  1. Ανώνυμος says:

    Μια από τις πιο ενδιαφερουσες ομιλίες της έκανε το βραδυ της Τρίτης η Αλ.Παπαρήγα στην Ηλιούπολη σε μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση.
    Το πιο ενδιαφέρον και καινούργιο που ειπώθηκε ήταν το σημείο που αφορούσε στη διαμόρφωση του νέου πολιτικού σκηνικού μετά τις εκλογές.
    Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ είπε η Α.Παπαρήγα ειναι τελειωμένα.Το σύστημα δίνει απλά μια τελευταία ευκαιρία στη ΝΔ ενω την ίδια στιγμή σκέπτεται άλλες εναλλακτικές και ψάχνει για νεα στελέχη και εκπροσώπους. Αυτό που είναι σίγουρο όμως είναι ότι χρειαζεται μια νεα σοσιαλδημοκρατία που θα αντικαταστησει το ΠΑΣΟΚ που έχει καταρρεύσει και δείχνει πως ένα κομμάτι του συνεργάζεται στηρίζει ή και προσχωρεί στον Συριζα. Και πρόβλεψε το εξής:
    Στο επόμενο διάστημα θα έχουμε ένα νεο φορέα σοσιαλδημοκρατικό που θα προέλθει από τη συνένωση αυτού του μετέωρου κομματιού του ΠΑΣΟΚ με το πιο συμβιβαστικό κομμάτι του Συριζα που θέλει να εμπλακεί στο παιχνιδι της διακυβέρνησης. Το άλλο κομμάτι του Συριζα μαζί με άλλες συνιστώσες ή εξωκοινοβουλευτικά κόμματα και ομάδες θα δημιουργήσει ένα νεο Αριστερό φορέα που θα προσπαθήσει να σταθεί ανάμεσα στο νεο αυτό σοσιαλδημοκρατικό φορέα και το ΚΚΕ σαν ένα νεό ανάχωμα τύπου νέου Συριζα.
    Από κει και περα η ΓΓ του ΚΚΕ είπε πως η πολιτική του ΚΚΕ είναι μια παρακαταθήκη για το μέλλον αφου ανοιξε τη συζήτηση για την εργατική λαική εξουσία που μπαίνει σιγά σιγα στη σκέψη των ανθρώπων του λαού.
    Αυτα που λέμε τώρα και η σκληρή και ασυμβίβαστη γραμμή του ΚΚΕ μας δεσμεύουν για αυτα που πρέπει να κάνουμε αύριο είπε. Θα είμαστε ασυγχώρητοι αν δεν βρεθούμε έτοιμοι να σταθούμε στο πλάι του λαού στο επόμενο διάστημα, όταν μεγάλες μάζες εργαζομένων απεγκλωβιστούν, κάνουν το βήμα της ριζοσπαστικοποίησης και μπουν στους αγώνες συμπλήρωσε λίγο πριν το τέλος της ομιλίας της.

    Η μεταφορά των όσων είπε η Α.Παπαρήγα είναι ελεύθερη και δεν έγινε με απομαγνητοφώνηση. Ειναι απλά αυτα που άκουσα και τα μεταφέρω.
    (από το blogspot Γιώργος Σαρρής)

  2. apokaukos@gmail.com says:

    Είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα πράγματι εκτίμηση, που μένει για να επιβεβαιωθεί.Είναι πλέον φανερό ότι ζούμε μια "βίαιη" διαμόρφωση ενός νέου πολτιτικού σκηνικού που θα έχει και πολλές εκπλήξεις…
    Ευχαριστώ για τις εύστοχες πάντοτε παρατηρήσεις σου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *