Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Προς διάφορα λαμόγια και λοιπούς πολιτικούς ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΕΣ

Επειδή διάφορα λαμόγια και πολιτικοί οσφυοκάμπτες κρίνοντας εξ ιδίων τα αλλότρια, διαδίδουν διάφορα ανόητα για πρώτη και τελευταία φορά  δηλώνω ότι ούτε εγώ ούτε κανείς από την οικογένειά μου διορίστηκε στο Δημόσιο ούτε από το ΠΑΣΟΚ ούτε από οποιοδήποτε άλλο κόμμα! Όσον αφορά για την δήθεν αχαριστία προς τον κουμπάρο μου Πρόεδρο της Δημοκρατίας με τον οποίον πάντοτε οι σχέσεις μας ήταν ισότιμες, αν υπάρχει αχαριστία είναι εκ μέρους του και όχι από εμένα, γιατί προβάλλοντας το πολιτικό μου στήθος τον έσωσα κυριολεκτικά με την δική μου πολιτική καρατόμηση το 1980 από τα πολιτικά θυμαράκια,  όπου τον έστελναν το 1979 ο Άκης και τα γνωστά παιδιά του στα Γιάννινα!
Αυτό το έκανα για λόγους αρχών και όχι για οποιοδήποτε πολιτική αντιπαροχή και δεν μετάνιωσα ποτέ. Έκτοτε ο καθένας τράβηξε το δρόμο του και έχω το αναφαίρετο δικαίωμα να του ασκώ οποιαδήποτε κριτική με τον τρόπο που εγώ νομίζω. Σε αυτή την πόλη δεν χρωστώ σε κανένα ούτε εγώ ούτε κανένας από την οικογένειά μου! Σε όσους δε μας χρωστούν χάρισμά τους…

Στέφανος Καραμούτσιος και σε όποιον αρέσουμε, για τους άλλους δεν…θα μπορέσουμε!

*Όσο για την αποστολή μου στην Αλβανία αυτή ήταν περισσότερο αποστολή αυτοκτονίας την εποχή που έγινε και είμαι υπερήφανος για όσα έκανα εκεί.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.155

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *