Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Έσπασαν κάθε ρεκόρ αναρτήσεων!..

Τα παιδιά του Άκη στα Γιάννενα!


Σήμερα, λοιπόν που ό Άκης είναι στον Κορυδαλλό και όλοι οι Πασόκοι τον αναθεματίζουν, καλό είναι να θυμηθούμε- και όσοι δεν το ξέρουν να το μάθουν- ποια ήταν τα παιδιά του Άκη ή όπως λέει ο Κωστής Παπαγιώργης της Σχολής του Άκη στα …Γιάννινα.Για λόγους όχι μόνο πολιτικούς αλλά και ιστορικούς.
1.Βαγγέλης Αργύρης, ένα ασήμαντο μέλος του τοπικού ΠΑΣΟΚ,που οι εκκαθαρίσεις του Άκη και της τότε παρέας του (Λαλιώτης, Γεννηματάς, Βάσωκλπ)  στην τοπική οργάνωση  το 1980 τον έφεραν στο προσκήνιο και στο παρασκήνιο,όπου δέπρεψε.
2.Παναγιώτης Παππάς, πρόεδρος σήμερα του Δημοτικού Συμβουλίου Ζίτσας και άνευ λοπών σχολίων.
3.Νίκος Ζαρμπαλάς,ένας κατ’ εξοχήν εκπρόσωπος της μεγάλης του Άκη Σχολής
4. Ντίνος Σιάκαρης, που ούτε η μάνα του δεν ήξερε ότι είναι στο ΠΑΣΟΚ, γιατί…φοβόταν να της το πει. Toν πήραν από το χέρι, τον ανέδειξαν σιγά-σιγά, τον διόρισαν σε κεντρικές επιτροπές και σε άλλα αξιώματα και ύστερα θυμήθηκε ότι ήταν πάντοτε με τη…ΔΗΜΑΡ.
5.Βασίλης Χουλιαράς και Αλέκος Καμπέρης,καλά αυτοί έφυγαν νωρίς.
6. Φίλιππας Τσουμάνης, τον “ανακάλυψε” αργότερα ο Άκης και τον διόρισε και νομάρχη Πρέβεζας
7.Ηλίας Λιακόπουλος, φοιτητής από την Καρδίτσα, διορισμένος περιφερειάρχης, νομάρχης κλπ που αργότερα έγινε ορντινάτσα της Βάσως.
8. Βασίλης Ιωάννου τότε Νταβατζής, υποψήφιος σήμερα του ΠΑΣΟΚ Πρέβεζας,πρώην νομάρχης
Φυσικά ο Γιώργος Μωραίτης, δεξί του χέρι και διαπρέψας σε πλείστες θέσεις εξουσίας και πολλοί άλλοι, που έκαναν καριέρα στο ΠΑΣΟΚ, φοίτησαν όπως οι προηγούμενοι στη σχολή του Άκη και ύστερα έκαναν τα μεταπτυχιακά τους στις Σχολές του Τσουκάτου-Σημίτη, του Παναγιωτακόπουλου, του Γιωργάκη, του Χοντρού και πάει λέγοντας.
Όλοι όμως -το επισημαίνουμε για μια ακόμη φορά- που υποδύθηκαν ή υποδύονται τα στελέχη του τοπικού Πασοκ έκαναν τις βασικές τους σπουδές στη σχολή του Άκη και με το πτυχίο που πήραν από αυτή συνέχισαν παραπέρα και παραπάνω ή παρακάτω…

*Και αν με ρωτήσετε για τον Τραμπάκουλα, αυτός φοίτησε σε όλες αυτές τις σχολές αλλά δεν πήρε από  

 Έσπασαν κάθε ρεκόρ αναρτήσεων στο ιστολόγιό μας ”Τα παιδιά του Άκη στα Γιάννενα”! Δεν αμφιβάλλουμε για το ενδιαφέρον των αναγνωστών μας, μιας και το θέμα ήταν και επίκαιρο με τη σύλληψη του ήρωά μας. Όμως έχω τη βεβαιότητα ότι πολλοί ήταν και από αυτούς που, όντας παιδιά του Άκη, είδαν με ανακούφιση να μη περιλαμβάνονται τα ένδοξα ονόματά τους στις σχετικές δημοσιεύσεις! Ας μην εφησυχάζουν. Κάθε πράγμα στον καιρό του και ο Απόκαυκος στην…ώρα του!

Απόκαυκος που ποτέ δεν ξεχνά

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *