Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Τα παιδιά του Άκη στα Γιάννινα ΙΙΙ(μέρος τρίτο)



 Δεν διέπρεψαν μόνο στον νεοπλουτισμό και στην ασυδοσία τα παιδιά του Άκη στα Γιάννινα Όπως συνέβη και σε άλλα μέρη της χώρας της φαιδράς πορτοκαλέας, συγκρότησαν μηχανισμούς προσωπικής αυταρχίας στους χώρους δράσης τους και με τη συμμετοχή των εκμαυλισμένων Γιαννιωτών, που μόνο τα οπίσθια δεν τους έδωσαν, έγραψαν σελίδες δόξης που ακόμη και αυτός ο Αλή Πασσάς θα ζήλευε.Και βέβαια σαν πασόκοι που σέβονταν τον εαυτό τους άλλαξαν όλοι τις συζύγους τους-με εξαιρέσεις ελάχιστες- γιατί θεωρούνταν ντεμοντέ στο βασίλειο της πράσινης Δανιμαρκίας να κυκλοφορούν με τις παλιές και τις αντάλαξαν με διάφορες φιλόδοξες παλλακίδες,στις κατουρημένες ποδιές των οποίων προσκηνούσαν καθηγητές πανεπιστημίων,ιατροί,επιχειρηματίες και λοιποί παράγοντες της καθ’ ημάς τοπικής  ψευτο-μπουζουαρζίας που κυριολεκτικά γελιοποιήθηκαν στα χρόνια της Πασοκοκρατίας.
Αλλά το κυριότερο “προσόν” των παιδιών του Άκη ήταν ο πολιτικός χαμαιολεοντισμός! Απαίδευτοι και ασπόνδυλοι, αφού εμφανίστηκαν στην αρχή σαν πούροι αριστεροί και συνεχιστές του Άρη Βελουχιώτη-ενώ οι περισσότεροι ήταν χουντικοί,κρυπτοχουντικοί κλπ- και απέσπασαν και το θαυμασμό και των αριστερών, που με δέος τους παρακολουθούσαν- στην συνέχεια φόρεσαν αυτοί οι χαμαιλέοντες τη λεοντή του εκσυχρονισμού του Τσουκάτου και του Μαντέλη και τις μετέπειτα παρδαλές στολές του απίθανου Γιωργάκη και τώρα του Χοντρού και θα φορέσουν ανενδοίαστα οποιοδήποτε φύλλο πολιτικής συκής τους δωσει την δυνατότητα της πολιτικής-προσωπικής- τους επιβίωσης! Θα τους το επιτρέψουν άραγε οι πολιτικοί ραγιάδες των ατυχών Ιωαννίνων;



Οι πολιτικοί χαμαιλέοντες του τοπικού ΠΑΣΟΚ

 Απόκαυκος που για τριάντα χρόνια τους έχει γραμμένους στα αρχίδια του

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.155

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *