Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Και η τρίτη ρόδα του…Άρματος Πολιτών



 «Ιστορική ανάγκη οι συνεργασίες»

Με αφορμή τις δηλώσεις του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, ο Εκπρόσωπος Τύπου του Πανελλήνιου Άρματος Πολιτών και αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Σωτήρης Στανωτάς έκανε την ακόλουθη δήλωση:
Οι δηλώσεις του κυρίου Αλέξη Τσίπρα, περί “ιστορικής συγκυρίας”” που επιβάλλει συνεργασίες έξω από παλαιοκομματικά στερεότυπα, δικαιώνουν, έστω και καθυστερημένα, τόσο την πολιτική θέση του Πανελλήνιου Άρματος Πολιτών και του Προέδρου του, όσο και την απόφαση των Ανεξάρτητων Ελλήνων να συνεργαστούν με το Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών.
Το Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών και ο Γιάννης Δημαράς , από τον Απρίλιο του 2011, πρώτοι απ’ όλους τόνισαν την ανάγκη συγκρότησης κοινωνικού μετώπου, χωρίς χρώματα και ταμπέλες.
Αυτή είναι η ύστατη ώρα ευθύνης για όλους τους πολιτικούς χώρους που αγωνίζονται κατά του μνημονίου να ενώσουν τις δυνάμεις τους με πρωταρχικό στόχο την απελευθέρωση της χώρας από τις οικονομικές – και όχι μόνο- δυνάμεις κατοχής

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.155

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *