Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

O Ρόλος της Αυτοδιοίκησης στην κρίση

Μια σημαντική εκδήλωση που ξεφεύγει από τα στενά όρια του δήμου Ζίτσας και ενδιαφέρει όλη την Ήπειρο διοργανώνει την Κυριακή 1η Απριλίου η ανεξάρτητη αυτοδιοικητική παράταξη «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ».
Πρόκειται για την 1η συνάντηση με θέμα: «Ο ρόλος της Αυτοδιοίκησης στην κρίση» και πραγματοποιείται στα πλαίσια του ανοιχτού διαλόγου που έχει αναπτύξει η παράταξη και ο επικεφαλής της Χρυσόστομος Βούζας, όλο αυτό το διάστημα, με τις τοπικές κοινωνίες για τον σχεδιασμό δράσεων και πρωτοβουλιών που στόχο έχουν την καλύτερη αντιμετώπιση των προβλημάτων και την ανάπτυξη του τόπου.
Στις εργασίες που πραγματοποιούνται στην τοπική κοινότητα Ζίτσας (Ξενοδοχείο Καλλιθέα) από 10:30 π.μ. έως 15:00 μ.μ. θα παρευρεθούν και θα απευθύνουν χαιρετισμό, ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης, ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Ηπείρου και Δήμαρχος Άρτας Ιωάννης Παπαλέξης, ο Δήμαρχος Ζίτσας Δημήτριος Ρογκότης και ο Πρύτανης του πανεπιστημίου Ιωαννίνων Τριαντάφυλλος Αλμπάνης. Χαιρετισμό και παρέμβαση θα κάνει και ο Πρύτανης του Οικονομικού πανεπιστημίου Αθηνών (ΑΣΟΕΕ) Κωνσταντίνος Γάτσιος ο οποίος κατάγεται από την περιοχή της Ζίτσας.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *