Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Έφθασε ο Εφραίμ στο Άγιο Όρος

Έφθασε πριν από λίγη ώρα ο ηγούμενος Εφραίμ στο Αγιο Όρος, όπου οι μοναχοί του επιφύλαξαν θερμή υποδοχή στο λιμανάκι των Καρυών.

Σε δήλωσή τους οι μοναχοί της Μονής Βατοπαιδίου αναφέρουν: «Ο ηγούμενος Εφραίμ και η αδελφότητα της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου με τους 120 μοναχούς νιώθουν ανακούφιση και βαθιά ευγνωμοσύνη προς την Παναγία και ελπίζουν ότι ο Θεός θα δώσει όλα να έχουν ένα αίσιο τέλος».

Ο ηγούμενος Εφραίμ αποφυλακίστηκε το μεσημέρι της Παρασκευής, μετά από απόφαση του συμβουλίου Εφετών και  αφού κατέβαλε χρηματική εγγύηση.

Ο ηγούμενος είχε προφυλακιστεί στον Κορυδαλλό τον προηγούμενο Δεκέμβριο με βούλευμα του Συμβουλίου το οποίο έλυνε τη διαφωνία μεταξύ ανακριτή και εισαγγελέα υπέρ της ανακρίτριας.
Ο Εφραίμ έκανε δύο προσφυγές για αποφυλάκιση, εκ των οποίων η δεύτερη έγινε δεκτή.

Tovima.gr

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *