Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Πρωτοβουλία των παλαιμάχων του Παναθηναικού

Οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του παναθηναικού με ανακοίνωσή τους ζητούν από τον Γιάννη Βαρδινογιάννη την παραχώρηση των μετοχών του σε αυτούς “για να μην συνεχίσει να αποτελεί η παρουσία του ούτε βάρος για την ίδια την ομάδα, ούτε άλλοθι για όσους θέλουν να βοηθήσουν και δεν το κάνουν όσο είναι παρών».
Ηδη οι προθέσεις των παλαίμαχων του Παναθηναϊκού είχαν διαφανεί από την περασμένη εβδομάδα καθώς οι μόνοι που δεν παραιτήθηκαν από το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ήταν ο Βασίλης Κωνσταντίνου, πρόεδρος των παλαιμάχων και η εμβληματική προσωπικότητα του τριφυλιού Μίμης Δομάζος.

Ο παναθηναικός αντιμετωπίζει τη μεγαλύτερη κρίση της ιστορίας του και από την αντίδραση και τις πρωτοβουλίες όσων τον αγαπούν πραγματικά θα κριθούν πολλά ή καλύτερα τα πάντα τις επόμενες κρίσι μες ημέρες.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *