Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Είναι φούσκα ο Καμμένος;

Καμμένη από τις συνεχείς δημοσκοπήσεις είναι η ΝουΔου,αφού με τίποτε δεν λέει να ανακοπεί η άνοδος των ποσοστών των “Ανεξάρτητων Ελλήνων”.Για πρώτη φορά η ΝΔ πλαγιοκοπείται από τα δεξιά με τόσα κόμματα και το όνειρο της αυτοδυναμίας μοιάζει περισσότερο με προεκλογικό ανέκδοτο.Στη Συγγρού οι συσκέψεις για την αντιμετώπιση του Καμμένου διαδέχονται η μία την άλλη, χωρίς κανένα αποτέλεσμα.Διαπαιδαγωγημένοι με την αντιμνημονιακή ρητορική του κ. Σαμαρά στελέχη και οπαδοί του κόμματος αδυνατούν να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα και με την οικονομική κρίση να πλήττει όσο περνά ο καιρός περισσότερα κοινωνικά στρώματα, η αντιστροφή του κλίματος είναι αδύνατη.
Ό,τι συνέβη με το περιβόητο “λεφτά υπάρχουν” του Παπανδρέου επαναλαμβάνεται τώρα με τον Σαμαρά και τις Οβιδιανές του μεταμορφώσεις. Η κοινωνία δεν μπορεί να συγχωρήσει  την έλλειψη και της πιο στοιχειώδους πολιτικής αξιοπιστίας των πολιτικών και αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα των περισσότερων από αυτούς που θα ζητήσουν την ψήφο του Ελληνικού λαού στις προσεχείς εκλογές..
Στέφανος Καραμούτσιος.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.155

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *