Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Σοβαρά επεισόδια στο Ηράκλειο!

Ματαιώθηκε η παρέλαση στο Ηράκλειο της Κρήτης. Σημειώθηκαν επεισόδια και πριν καν ξεκινήσει η παρέλαση στο Ηράκλειο, ενώ η ΕΛΑΣ έκανε και ρίψη χημικών με αποτέλεσμα αρκετοί Ηρακλειώτες που είχαν συγκεντρωθεί για να παρακολουθήσουν την παρέλαση να αποχωρήσουν.

Στον χώρο της παρέλασης, συγκεντρώθηκαν πολλοί διαμαρτυρόμενοι πολίτες που έσπασαν τον αστυνομικό κλοιό και με πανό και συνθήματα καταφέρθηκαν κατά των πολιτικών και του μνημονίου. Στη συνέχεια με αντιμνημονιακά συνθήματα πραγματοποίησαν την δική τους «παρέλαση» διαμαρτυρίας 

Ο αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ.κ. Ειρηναίος απηύθυνε έκκληση προς όλους τονίζοντας πως «είμαστε όλοι αδέλφια» και ζήτησε απ’ όλους να σεβαστούν τη σημερινή ημέρα και να γίνει η παρέλαση. 

Ύστερα από συνεχείς συσκέψεις, εκπρόσωπος της Περιφέρειας Κρήτης ανακοίνωσε ότι {λόγω της παρούσας συνθήκης και για την ασφάλεια των μαθητών η παρέλαση ακυρώνεται».

Νωρίτερα, σε αστυνομικό κλοιό αστυνομικών ήταν και ο Μητροπολιτικός Ναός του Αγίου Μηνά, όπου πραγματοποιήθηκε η επίσημη δοξολογία, στην οποία παρευρέθηκαν μόνο ο αντιπεριφερειάρχης Ευριπίδης Κουκιαδάκης και ο δήμαρχος Ηρακλείου Γιάννης Κουράκης, ενώ δεν παρέστη κανείς από τους βουλευτές του Νομού.

Σημειώνεται,τέλος, ότι για πρώτη φορά ματαιώθηκε παρέλαση στο Ηράκλειο.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *