Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

ΔΝΤ: Απολύσεις στο Δημόσιο ως το 2015 και μαχαίρι στα επιδόματα


Επιμένει στην σκληρή… συνταγή δημοσιονομικής προσαρμογής το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και μέσα από την τριμηνιαία έκθεση του συστήνει απολύσεις στο Δημόσιο , νέες περικοπές στις συντάξεις , κατάργηση όλων των κοινωνικών – προνοιακών επιδομάτων και αντικατάσταση τους από ένα το οποίο θα λαμβάνει το 20% του πληθυσμού που ζει κάτω από το όριο της φτώχειας.
Παράλληλα εμφανίζεται έτοιμο να επαναφέρει το ζήτημα των πρόσθετων μειώσεων στις αποδοχές στον ιδιωτικό τομέα μέσω της κατάργησης 13ου και 14ου μισθού αν δεν βελτιωθεί η ανταγωνιστικότητα της ελληνικής οικονομίας.
Στην έκθεση γίνεται αναφορά στα πρόσθετα μέτρα της διετίας 2013 – 2014 τα οποία υπολογίζονται στο 7% του ΑΕΠ η 14 δις ευρώ περίπου.
Εξ αυτών τα 11,6 δις ευρώ (5,5% του ΑΕΠ) αφορούν στη εξοικονόμηση κρατικών δαπανών (μείωση του αριθμού των δημοσίων υπαλλήλων, “μαχαίρι” σε συντάξεις επιδόματα κ.α.) και τα 3,2 δις ευρώ (1,5% του ΑΕΠ) στην αύξηση των φορολογικών εσόδων (περιστολή της φοροδιαφυγής και βελτίωση της φορολογικής διοίκησης ).
Επίσης το ΔΝΤ στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα στην ελληνική πολιτική ηγεσία ότι αν μετά τις εκλογές δεν εφαρμοστεί πιστά το Μνημόνιο θα αυξηθεί το χρέος, θα βαθύνει η ύφεση και η Ελλάδα θα κινδυνεύσει άμεσα με το ενδεχόμενο χρεοκοπίας.
 

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.155

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *